Satılık Sıfır Logitech C525 Webcam

• Konuyu başlatan milk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.724
Bundan tabi ki emin olamazsın ama üründe herhangi bir sorun olduğunda Logitech'e (global e-posta adresine) e-posta göndererek sorunu anlattığında senden ürünü verdikleri adrese geri göndermeni istiyorlar. Gönderdikten sonra, çoğu zaman yenisi ile değiştiriyorlar. Ben daha önce böyle bir olay yaşamadım ama tanık oldum. Ayrıca, bu bir kamera. Arızalanma ihtimali neredeyse en düşük olan bilgisayar bileşenlerinden biri. Özetle ürünün garantisi yok fakat bir sorunla karşılaştığında Logitech'e e-posta gönderirsen yardımcı olacaklarına inanıyorum. Garanti konusunda kafam rahat olsun diyorsan bu ürünü biraz daha pahalı bir şekilde Türkiye'den alman daha mantıklı olacaktır.

Anladım. Peki ürünü Bursa içi elden almak istesek deneme gibi bir şansımız olur mu teslim almadan önce ?

Evet, Bursa/Merkez'de görüşürsek ürünü test edebilirsiniz.

Evet, Bursa/Merkez'de görüşürsek ürünü test edebilirsiniz.

Tamamdır dostum. Gelelim işin sünnet kısmına. 150 TL'ye tamam dersen kamerayı önümüzdeki haftasonuna kadar bana ayır. Arkadaşımla görüşeyim, kendimi ayarlayayım, parayı göndereyim ona irtibata geçin, test edip elden alsın ilk fırsatta.

Tamamdır dostum. Gelelim işin sünnet kısmına. 150 TL'ye tamam dersen kamerayı önümüzdeki haftasonuna kadar bana ayır. Arkadaşımla görüşeyim, kendimi ayarlayayım, parayı göndereyim ona irtibata geçin, test edip elden alsın ilk fırsatta.
Bursa'da yaşamıyorum dostum. Yengemlere geldik ve sanırım Cuma günü dönüyoruz. Havale, sonrasında kargo şeklinde olabilir. Sıfır ürünün nesini test edecek anlamadım. Güven sıkıntısı varsa yapabileceğim bir şey yok. Ürün gerçekten sıfır ve tanıtımlarını Youtube'dan inceleyebilirsin. Onun dışında, 150 TL benim için uygun öyle çok sorun etmem.

Bursa'da yaşamıyorum dostum. Yengemlere geldik ve sanırım Cuma günü dönüyoruz. Havale, sonrasında kargo şeklinde olabilir. Sıfır ürünün nesini test edecek anlamadım. Güven sıkıntısı varsa yapabileceğim bir şey yok. Ürün gerçekten sıfır ve tanıtımlarını Youtube'dan inceleyebilirsin. Onun dışında, 150 TL benim için uygun öyle çok sorun etmem.

Dostum kendi söylediğin cümlelerle çelişiyorsun şu an. Test edebilirsiniz demiştin şimdi ne testi diyorsun, elden veririm demiştin şimdi havale diyorsun. Elden alma ve test etme şansı veriyorsan hafta içi alırım kamerayı.

Bak arkadaşım, ben kendimle çelişmiyorum. Şu an hala Bursa'dayım ve çok büyük ihtimalle Cuma gününe kadar da Bursa'da kalacağım. Sipariş vermek için 1 hafta sonra gelip elden test edebilir miyim diyorsun, hayır öyle bir şansın yok diyorum. Çünkü "Bursa'da olmayacağım". Ve ayrıca, istersem elden teslim alma seçeneğini koymayabilirdim, bu şart değil? Satın almak istemiyorsan uzatmayalım. Çünkü ciddi olduğuna inanmıyorum. Daha iletişim bilgilerini bile vermedin bana. İyi günler.

Hem benim yazdığımı yanlış anlıyorsun hemde kendini tam anlamıyla ifade edemiyorsun üstüne bir de gelip bana ciddi değilsin diyorsun. Hafta içi Bursa'da test edip elden vereceksen arkadaşıma parayı göndereceğim. Elden verme şansı olduğu halde elden vermiyorsan bende senden şüphe ederim. Kaldı ki her mesaj attığım konuda sonuca bağlanmış bir şey olmadan iletişim bilgisi vermek gibi bir zorunluluğum yok.

Hem benim yazdığımı yanlış anlıyorsun hemde kendini tam anlamıyla ifade edemiyorsun üstüne bir de gelip bana ciddi değilsin diyorsun. Hafta içi Bursa'da test edip elden vereceksen arkadaşıma parayı göndereceğim. Elden verme şansı olduğu halde elden vermiyorsan bende senden şüphe ederim. Kaldı ki her mesaj attığım konuda sonuca bağlanmış bir şey olmadan iletişim bilgisi vermek gibi bir zorunluluğum yok.
Detaylı konuşabilmemiz için iletişim bilginizi verir misiniz lütfen?

Ürünün fiyatı güncellenmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı