Sıfır M.2 SSD'ye işletim sistemi kurmak

starkiller

Hectopat
Anakart
Asus B450M Dragon
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda 220GB M.2 SSD var. 2 veya 3 TB'lık SSD alıp tekrar işletim sistemi kurmak istiyorum ne yapmam gerek. Anakartta 1 adet M.2 SSD slotu var yani bunu söküp yeni aldığımı takıp işletim sistemi kurmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda 220GB M.2 SSD var. 2 veya 3 TB'lık SSD alıp tekrar işletim sistemi kurmak istiyorum ne yapmam gerek. Anakartta 1 adet M.2 SSD slotu var yani bunu söküp yeni aldığımı takıp işletim sistemi kurmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows kurmak için USB'ini hazırla. SSD'yi değiştir. Sonra kurulum yap. Format atar gibi hiçbir farkı yok. Bunu yaparken sitede yayınlanmış daha önceki kurulum hakkında hazırlanmış içeriklere göz atabilirsin. Hatta Recep BALTAŞ bunun hakkında video yapmıştı nasıl format USB'si hazırlanır diye.

Tam olarak ne dediğinizi anlamadım biraz daha açıklayıcı olun. Bir SSD alıp sistemi tamen sıfırlamakmı istiyorsunuz yoksa yeni aldığınız SSD birimine 2. işletim sistemimi kurmak istiyorsunuz.

Tam olarak ne dediğinizi anlamadım biraz daha açıklayıcı olun. Bir SSD alıp sistemi tamen sıfırlamakmı istiyorsunuz yoksa yeni aldığınız SSD birimine 2. işletim sistemimi kurmak istiyorsunuz.

Hayır şu an kullandığım SSD'yi tamamen çıkartıp yerine yeni aldığım SSD'yi takıp işletim sistemi kuracağım. Yeni SSD'yi direk takınca direk işletim sistemi kurabiliyor muyum? Onu merak etmiştim ve arkadaş cevabını vermiş teşekkürler. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı