Arkadaşlar matematiğimin temeli kötü, sıfır resmen. Ama sözel derslerim harika. Edebiyat, tarih, coğrafya ve benzeri derslerin bana üniversite sınavında sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Tek sıkıntım ise Matematik. Ben Kırklareli hukuk ya da Erzincan hukuk yazmak istiyorum, ilk 40 bine girmem lazım eşit ağırlıkta. Sözel olarak hiçbir sıkıntım yok, şu an bile girsem sözelde, her türlü iyi bir net çıkaracağımdan eminim. Ama gel gör ki matematiğim berbat. Ve meslek lisesindeyim. Bir avukat arkadaşım bana çalışmayla 2 senede kazanabileceğimi söyledi. Ben ise 3 senede her gün 3-4 saat veyahut 5 saatte kazanmayı planlıyorum. Sizce kazanabilir miyim? Bu arada fenim fena değil, kimyam kötü sadece, onu da halledebileceğime inanıyorum. Tek sıkıntım Matematik. Gerçekten hiç matematiğim yok.
Arkadaşlar, stres yapan birisi değilim kesinlikle. Stres yapmamak için, ailemle konuştum zaten. Hukuk okuyamazsam bile benim için B, C, D, e hatta F planı bile var. O yüzden stres yapmıyorum. Ama hukuk da kazanmak istiyorum. Sizce kazanabilir miyim?