Sıfır monitörde 2 tane ölü piksel çıktı

Herhalde aldığınız monitörde kronik bir sorun var ki 2 kere değiştirmenize rağmen ikisinde de ölü piksel çıkmış. Tavsiyem iade edin. Hangi modeli almıştınız?

LG 27GP83 modeli ve ilk değiştirdiğimdeki monitöde ölü piksel var mı emin değildim tam ama bunda kesinlikle var ekte gördüğünüz gibi.

Sen bu ürünü alırken satış sözleşmesine onay verdin mi, verdin. Satış sözleşmesinde 2 ya da 3 piksele kadar sadece servis desteği bulunmaktadır değişim ya da iade olmaz yazıyor mu, yazıyor. Sen buna onay verdin mi verdin. Bitmiştir.

Sen bu ürünü alırken satış sözleşmesine onay verdin mi, verdin. Satış sözleşmesinde 2 ya da 3 piksele kadar sadece servis desteği bulunmaktadır değişim ya da iade olmaz yazıyor mu, yazıyor. Sen buna onay verdin mi verdin. Bitmiştir.

Aldıktan 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkımız var mı? Var. Bitmiştir.

Dostum ürünü istedikleri yere versin ben beklerim ama gönül isterki direk değişim yapsınlar ve senin dediğin kabul edilemez bir durum.

Ve artma ihtimali var.

Kabul etmeseydin o zaman, okusaydın. Bu bana uymuyor deseydin. Senin için firma sana özel satış sözleşmesi oluştursaydı hemen. Ya da hiç almasaydın.

O zaman kimse monitör almasın üretim hatası LG'nin suçu benimmi suçum bence siz bu konudan anlamıyorsunuz

Sizin başınıza gelse tepkiniz ne olurdu kimbilir.

Vatan yetkilisi olduğunuzu düşünüyorum artık :D

Üretici ve satıcı diyor ki satış sözleşmesinde, ben bu ürünü ürettim, lakin üründe şöyle şöyle durumlar olabilir. Ben 1 tane üretmiyorum, binlerce üretiyorum. İnsanlık hali o durumlar olabilir. Hani eğer öyle bir durum olursa benim size sağlayabileceğim şartlar şunlar, diyor satış sözleşmesinde. Sen de bunu satın alırken okudum kabul ettim diyerek onaylıyorsun. O saatten sonra o sözleşmenin dışında ne 1 bir kuruş fazlası ne 1 kuruş azı. O kadar. Bitmiştir.

Kısaca işine geliyorsa, bende şartlar böyle diyor. Kimse kimseye zorla ürün satıp satış sözleşmesi imzalattırmıyor sonuçta.

Üretici ve satıcı diyor ki satış sözleşmesinde, ben bu ürünü ürettim, lakin üründe şöyle şöyle durumlar olabilir. Ben 1 tane üretmiyorum, binlerce üretiyorum. İnsanlık hali o durumlar olabilir. Hani eğer öyle bir durum olursa benim size sağlayabileceğim şartlar şunlar, diyor satış sözleşmesinde. Sen de bunu satın alırken okudum kabul ettim diyerek onaylıyorsun. O saatten sonra o sözleşmenin dışında ne 1 bir kuruş fazlası ne 1 kuruş azı. O kadar. Bitmiştir.

Kısaca işine geliyorsa, bende şartlar böyle diyor. Kimse kimseye zorla ürün satıp satış sözleşmesi imzalattırmıyor sonuçta.

THH olaya kafa göz daldı.

Tüketici haklarında 1 tane bile ölü piksel olsa değiştirmek zorunda olduğuna dair maddeler var bilgin olmadan yorum yapma böyle konularda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı