Sıfır motor vs 2. el araba

Motor 250sr düşünüyorum araba da bilmiyorum 206 veya fiesta olabilir emin değilim.

Japonlar çok pahalı.
Ben aşağı yukarı 2 senedir motor kullanıyorum ve 2 senem var ehliyete. Ehliyeti alana kadar manisada, ehliyeti aldığımda izmirde kullanacağım ve kesinlikle eğer ilk tecrübeniz ise scooter alın. Hızlı akan trafikte alışmak zor olur. Yok scooter almam derseniz araba tabii.

Ben aşağı yukarı 2 senedir motor kullanıyorum ve 2 senem var ehliyete. Ehliyeti alana kadar Manisa'da, ehliyeti aldığımda İzmir'de kullanacağım ve kesinlikle eğer ilk tecrübeniz ise scooter alın. Hızlı akan trafikte alışmak zor olur. Yok scooter almam derseniz araba tabii.

İlkim olacak ever scooter almayacağım.

Ben aşağı yukarı 2 senedir motor kullanıyorum ve 2 senem var ehliyete. Ehliyeti alana kadar Manisa'da, ehliyeti aldığımda İzmir'de kullanacağım ve kesinlikle eğer ilk tecrübeniz ise scooter alın. Hızlı akan trafikte alışmak zor olur. Yok scooter almam derseniz araba tabii.

Araba daha mantıklı, motosiklet bu ülkede alınacak risk değil. Hele ilk kez kullanacaksanız araba kesinlikle daha güvenli.

Önerdiğiniz araba var mı bütçe 300-350

Önerdiğiniz araba var mı bütçe 300-350
1.4 civic i s beğeniyorum ben. Ayrıca, bir iki saat scooter sürün. O rahatlığı başka bir yerde bulamayacaksınız:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı