Nasılsınız?

Kan tahlili sonuçlarım çıktı, 25Hidroksi Vitamin D düşük çıktı. Bundan dolayı yorgun ve uykusuz hissediyormuşum.
İyi hissetmiyorum kendimi. Tedaviye en kısa sürede başlayacağım.

Nasılsınız sorusunu sorduğunuz için teşekkürler, herkesin nasılsın soranı yok ve insana iyi geldi yani bana geldi. Halim kötü denebilir. Her şey üst üste geldi hoşlandığım kız bana hakaret etti, arabamla kaza yaptım, babamla kavga ettim, param azaldı, arkadaşsızlığımı kafaya takmaya başladım, mesleğimden sıkıldım. Daha da var ama yeter bu kadar. İnşallah düzelteceğim bunları da yavaşça. Bugün traş oldum ve beğendim bu yüzden bugünü mutlu bitireceğim.

Nasılsınız sorusunu sorduğunuz için teşekkürler, herkesin nasılsın soranı yok ve insana iyi geldi yani bana geldi. Halim kötü denebilir. Her şey üst üste geldi hoşlandığım kız bana hakaret etti, arabamla kaza yaptım, babamla kavga ettim, param azaldı, arkadaşsızlığımı kafaya takmaya başladım, mesleğimden sıkıldım. Daha da var ama yeter bu kadar. İnşallah düzelteceğim bunları da yavaşça. Bugün tıraş oldum ve beğendim bu yüzden bugünü mutlu bitireceğim.

Kardeşim selamünaleyküm forumda yazdıklarını görüyorum. Arkadaşsızlığı neden bu kadar kafanı takıyorsun anla, mıyorum. Arkadaş istiyorsan birkaç tane hobi edinmelisin ve o insanlarla tanışmalısın. Maalesef sanayide bizim kafada adam yok neredeyse aklı fikri kadın vücüdunda adamların. Sana tavsiyem bir hobi edinmen ve hafta sonunu ona ayırman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı