Sıfır PlayStation 3 önerisi

Hocam 2. el Playstation 4 bende isterim ama babam 2. el almıyo işte sıkıntı orda illa sıfır alacak.

Onun yerine trendyolda falan yanında 5 tane oyun gönderilen playstation 3'ler var sizce güvenilir midir?

Arkadaşlar babam bana karne hediyesi PlayStation 3 alacak bana sıfır yanında oyun gönderilmeyen ve Slim olmayan ve kutulu bir PlayStation 3 linki atar mısınız? (çok aradım ama güvenilir bir sitede bulamadım.)

Babana söyle ikinci el temiz bir PS4 alsın dostum.

Hocam 2. el PlayStation 4 bende isterim ama babam 2. el almıyor işte sıkıntı orada illa sıfır alacak.

Onun yerine Trendyol'da falan yanında 5 tane oyun gönderilen PlayStation 3'ler var sizce güvenilir midir?

Dostum o söylediklerinde 2 el.

Hocam 2. el PlayStation 4 bende isterim ama babam 2. el almıyor işte sıkıntı orada illa sıfır alacak.

Onun yerine Trendyol'da falan yanında 5 tane oyun gönderilen PlayStation 3'ler var sizce güvenilir midir?

PS3 üretimi yıllar önce durdu hocam. Piyasada sıfır yoktur aktif olarak. Varsa da koleksiyoncu kişiler bunlara sahiptir, ya da satanlarda çok çok pahalı fiyatlara satarlar. Şu anda aktif olarak PS5 üretimi var diye biliyorum. Sahibinden gibi yerlerden bakıp satın alabilirsiniz ancak ürünü görüp test etmeden kesinlikle para vermeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı