Sıfır PNY 3060 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 309

mcf

Hectopat
Daha fazla  
Profilimde 8 bine kadar 2. el NVIDIA kart aradığımı yazdığım bir post var lakin önüme şöyle bir şey düştü: PNY NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Verto Dual Fan LHR VCG3061T8LDFBPB1 8 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Malum sitede 2. el ilanlarına bakarken 8'e falan 3060 Ti'lar gördüm (3070 de vardı) lakin attığım linkteki güvenilirse 2 bin daha koyup onu alabilirim. Ne diyorsunuz?

Alinir PNY markasi ben kullanıyorum çok kaliteli çok zor ısınıyor genelde 50-55 arası 60 olunca fanlar dönüyor bir de N11 %22 indirim orani olmasi gerekiyordu kuponlarda.

Galiba dolandırıcı. Ürünle ilgili değerlendirme yok, satıcının puanı yüksekmiş gibi görünüyor lakin profiline tıklayınca 3.5* ortalaması var ve hesabına yapılan diğer yorumlarda satıcının kötü pratiklerinden bahsefilmiş ek olarak akakçede fiyat grafiği bi garip(resim). Arada satışta değil galiba ordaki fiyata bakılmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 19
Galiba dolandırıcı. Ürünle ilgili değerlendirme yok, satıcının puanı yüksekmiş gibi görünüyor lakin profiline tıklayınca 3.5* ortalaması var ve hesabına yapılan diğer yorumlarda satıcının kötü pratiklerinden bahsefilmiş ek olarak Akakçe'de fiyat grafiği bir garip(resim). Arada satışta değil galiba oradaki fiyata bakılmıyor.

Attığımı al. Güvenilir, Galax'ın resmi distribütörü. Bende bu satıcıdan Galax 4070 Ti Super aldım.

Az daha ekleyip bunu al. Satıcı resmi distribütör.

IMG_2041.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı