Sıfır R25 alınır mı?

Ya kendin bilirsin tabii ki ama CFMOTO Bajaj TVS Mondial gibi markalardan uzak dur hocam vallahi motordan soğursun alacaksan aprilla KTM Kawasaki suziki Honda Yamaha böyle Japon-İtalyan markalardan al.

Ya hocam arkadaşın bütçesinde alabiliği tek Japon r25. Aprilia dediğiniz marka rs457 de hint malı blok kullanıyor CF'den de pahalı ve CF'den de sorunlu marka. Şu algıyı artık kırın yahu.

Ya hocam arkadaşın bütçesinde alabiliği tek Japon r25. Aprilia dediğiniz marka RS457 de hint malı blok kullanıyor CF'den de pahalı ve CF'den de sorunlu marka. Şu algıyı artık kırın yahu.

Aprilla şu anda pistte kullanılan bir motor? Arkadaşın 300k bütçesi var CFM'i önerelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CF ile sorun yaşayan da var, aşırı memnun kalan da var. Sanırım motorun toplandığı bayi ile bunun.
Büyük bir orantısı var, parça sıkıntısı olmadığını düşünüyorum artık sorun çıkarsa da eğer tek ulaşım kaynağınız değilse her türlü çözülür.

20 bin km civarı 450sr sürdüm canını ala ala sürdüm 1 kere bile arıza ışığı yakmadı tek sorunu arka fren pedalının düşmesiydi. Bayilerde Drift L montajlayan insanlara 450CC motor montajlatılırsa böyle oluyor radyatör havasını bile almıyorlar.

Aprilla şu anda pistte kullanılan bir motor? Arkadaşın 300k bütçesi var CFM'i önerelim.

500CC bandında TR de şampiyon olan Aprilia mı? 300k bütçede hangi bayi sana RS457 veriyor? Verse bile komple hint malı o motor.

20 bin km civarı 450sr sürdüm canını ala ala sürdüm 1 kere bile arıza ışığı yakmadı tek sorunu arka fren pedalının düşmesiydi. Bayilerde Drift L montajlayan insanlara 450CC motor montajlatılırsa böyle oluyor radyatör havasını bile almıyorlar.

Tamam dostum. Öner o zaman başlangıç motoru olarak.

500CC bandında TR de şampiyon olan Aprilia mı? 300k bütçede hangi bayi sana RS457 veriyor? Verse bile komple hint malı o motor.

Fark ettiysen bütçe belirtmedim. Marka verdim?

Ya hocam arkadaşın bütçesinde alabiliği tek Japon r25. Aprilia dediğiniz marka RS457 de hint malı blok kullanıyor CF'den de pahalı ve CF'den de sorunlu marka. Şu algıyı artık kırın yahu.

Ayrıca bu fiyata R25 MT25 Duke 250 Duke 390 gibi motorlar alabilir 0'da. İkinci ele girmiyorum bile.

300k ya CF mi alsın ne demek? Konu sahibi R25 alınır mı diye sormuş gidip 2 katı pahalı motorlar söylemişsin.

Nerede 2 katı pahalı motor söylemişim?

Aprilla KTM Kawasaki suziki Honda Yamaha böyle Japon-İtalyan markalardan al.

Ah dostum ah dediğin motorların fiyatını bilsen keşke. KTM dediğin alt motorlarını Bajaj'a ürettiriyor Aprilia dediğin marka RS457'yi üreticisi belli olmayan bir yerden ürettiriyor. Duke 390 408 bin TL RS457 400 bin TL.

İstesem de veremem zaten hocam. Sizin tercihiniz ne olurdu?

Ortalama 20 bin km 2. el 450sr kullandım ve memnun kaldım çünkü satın aldığım kişi radyatörün havasını aldırtmak gibi kesin yapılması gereken işlemleri yapmış ve satın aldığı bayi iyiydi. R25 de iyi motor parçası bol fakat teknolojiden geri ve verdiğin paraya değer mi emin değilim. 2. elden temiz 450srları bayağı uyguna bulabiliyorsun 24 model egzoz takılıp kesici kesici gezilmemiş model bulursan ve etrafındaki bayiler iyiyse yapış. Yoksa R25 alsan da fark etmez 2 motorda gayet iyi. 400-450 bine Aprilia, Kawasaki, KTM veya Honda almaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı