Sıfır R25 alınır mı?

Ah dostum ah dediğin motorların fiyatını bilsen keşke. KTM dediğin alt motorlarını Bajaj'a ürettiriyor Aprilia dediğin marka RS457'yi üreticisi belli olmayan bir yerden ürettiriyor. Duke 390 408 bin TL RS457 400 bin TL.

2. el 450sr kullandım ve memnun kaldım çünkü satın aldığım kişi radyatörün havasını aldırtmıştı ve satın aldığı bayi iyiydi. R25 de iyi motor parçası bol fakat teknolojiden geri ve verdiğin paraya değer mi emin değilim. 2. elden temiz 450srları bayağı uyguna bulabiliyorsun 24 model egzoz takılıp kesici kesici gezilmemiş model bulursan ve etrafındaki bayiler iyiyse yapış. Yoksa R25 alsan da fark etmez 2 motorda gayet iyi. 400-450 bine Aprilia, Kawasaki, KTM veya Honda almaya gerek yok.
Peki çevre bayilerin iyi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? İzmir'de oturuyorum.

Peki çevre bayilerin iyi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? İzmir'de oturuyorum.

Google'dan bakabilirsin İzmir'de büyük ihtimalle iyi bayiler vardır sorun etmene gerek yok gibi. 450sr ın kronik tek sorunu yağ soğutucu. O sorunun kaynağıda yetersiz montaj elemanı deneyimi. Yağ soğutucuyu zaten bayi ücretsiz değişiyor yatak yorgan sarma gibi huyu yok 450sr ın. Zaten bakımını yaparsan her motor iyidir 50-60 bin de fason Çin malı kurye motoru dolu piyasada.

Hayatının en büyük pişmanlığını yapacaksın:(

Google'dan bakabilirsin İzmir'de büyük ihtimalle iyi bayiler vardır sorun etmene gerek yok gibi. 450sr ın kronik tek sorunu yağ soğutucu. O sorunun kaynağıda yetersiz montaj elemanı deneyimi. Yağ soğutucuyu zaten bayi ücretsiz değişiyor yatak yorgan sarma gibi huyu yok 450sr ın. Zaten bakımını yaparsan her motor iyidir 50-60 bin de fason Çin malı kurye motoru dolu piyasada.

O 50-60 bindeki kurye motorlarına kaç kere motor yaptırmışlardır Allah bilir. Hiçbir Çin motorunun 25-30k km üstüne çıktığını görmedim motor yaptırmadan.

Hayatının en büyük pişmanlığını yapacaksın:(

O 50-60 bindeki kurye motorlarına kaç kere motor yaptırmışlardır Allah bilir. Hiçbir Çin motorunun 25-30k km üstüne çıktığını görmedim motor yaptırmadan.

Çevremde tanıdık bile var 65 binde blok açılmamış RKS spontini... Kullanmadan etmeden pişmanlık diyorsunuz nasıl bir partizanlıktır. Çin malı kötü dedikten sonra 1000CCLEri bile sorunlu olan Aprilia'nın hint malı modellerini ve hint malı Duke 390 önermen çok komik. KTM ve CF artık bazı motorlarında ortak blok ve parça kullanıyor şimdi o önerdiğin KTM çöp mü? CF 2 yıl 675sr için Triumph ile arge yaptı şimdi Triumph çöp mü? CF'nin en berbat motoru olan ilk çift silindir denemesi olan tonlarca kroniği olan namı diğer çöp 400nk bile 30-40k km gidiyor 6 yıl arge yaptığı 450sr mı 25-30 bin gidecek? Kendi dünyanızda takılın buzdağının üstünü bildiğiniz işlerin altına girişmeyin.

Çevremde tanıdık bile var 65 binde blok açılmamış RKS spontini... Kullanmadan etmeden pişmanlık diyorsunuz nasıl bir partizanlıktır. Çin malı kötü dedikten sonra 1000CCLEri bile sorunlu olan Aprilia'nın hint malı modellerini ve hint malı Duke 390 önermen çok komik. KTM ve CF artık bazı motorlarında ortak blok ve parça kullanıyor şimdi o önerdiğin KTM çöp mü? CF 2 yıl 675sr için Triumph ile arge yaptı şimdi Triumph çöp mü? CF'nin en berbat motoru olan ilk çift silindir denemesi olan tonlarca kroniği olan namı diğer çöp 400nk bile 30-40k km gidiyor 6 yıl arge yaptığı 450sr mı 25-30 bin gidecek? Kendi dünyanızda takılın buzdağının üstünü bildiğiniz işlerin altına girişmeyin.

Arkadaş Max 2 ay sonra pişman olur.

En ufak suda marş almıyor ne anlatıyosun sen? Yolda bırakır o motor.

Paranız yetmeyince Japon'a sallıyosunuzya uyuz oluyorum. Japon abi adı üstünde Japon Çin'den kaliteli olduğu kanıtlı bir şekilde.

Çocuğa hayatının hatasını yaptırdın şu an aferin sana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam kanka CFMOTO'yu Japonlar üretiyor aprillayı yarış pistinde kullanılan motoru ride serisi yarış oyununda kullanan motoru hintler üretiyor tamam sensin. Arkadaş Max 2 ay sonra pişman olup sana içinden küfürler yağdıracak.

RS457 hakkında gram fikrin yok Google'a yazması bedava ne üretimi olduğuna bak bakalım. Aprilia bile yazamıyorsun bence bu kadar konuşmak yeterli.

RS457 hakkında gram fikrin yok Google'a yazması bedava ne üretimi olduğuna bak bakalım. Aprilia bile yazamıyorsun bence bu kadar konuşmak yeterli.

Ben aprilla önerdim RS457 önermedim, koskoca İtalyan marka neden Hindistan'dan alsın motoru aklını kullan az.

İ ve anın yeri degişmiş otomatik düzeltmede bununla be alakası var şu an?

Ben aprilla önerdim RS457 önermedim kardeşim benim koskoca İtalyan marka neden Hindistan'dan alsın motoru aklını kullan az.

Google denen şey var. Frenlerine kadar hint malı motora İtalyan diyorsun ya. Konu sahibi R25 önerisi açmış RS660 mı önereceksin RSV4 mü önereceksin? Gerçi 09 önermişsin.

1741855238433.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı