Satılık Sıfır Razer Deathadder Chroma 200TL

Makaleler
9
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ürün Amazon.com'dan gelme kapalı kutu 30 gün Amazon.com ve 2 yıl Razer Global garantilidir. Garanti hakkında danışabilirsiniz. Forumda birçok referansım mevcut. Satılık - NZXT Sentry LX Dokunmatik Kontrolcü bunun gibi birçok ilanım forum üzerinden satıldı isterseniz numaralarını vereyim arayın sorun.
Ödeme olarak İzmir Tire'ye gelir elden alırsınız veya önce para sonra kargo şeklinde yollarım. Fiyat 200TL olup kargo vs. hiçbir şeye karışmıyorum kargo ücreti PTT ile 8-10TL tutacaktır bu fiyata bu ürünün ancak 2.eli satılır o yüzden pazarlık yapanın kalbini kırarım çünkü 900TL yazdığım ilana 600'e verirsen görüşelim diye mesaj atanlar oluyor ve bıktım.

İletişim için 507 645 4333 Whatsapp.

Razer Firefly Chroma ( 1 haftalık) + Razer Deathadder Chroma 2 'sini alana 300TL'dir. Acil para lazım yoksa bu fiyata 2 üründen 1 rini anca alırsınız.

Günceldir. 200TL olan fiyatta foruma özel.

544 348 76 08 bana ulaşır mısınız hocam alıcıyım.

İlan alınmıştır tarafımdan.:aşk:

@xLykia kendisi e-okul hırsızıdır dikkat ediniz.
Hahahaha, hocam güvenlik ne yapalım:LOL:
İşin espirisi bir yana güncelleyeceğim sürekli burayı, kargo PTT şubesine verdi arkadaş, elime geçtiği zaman incelemesini yapacağım, şu anlık herhangi bir sorun yok.Kesinlikle tertemiz ürün, gayet memnunum diğer konuda fotoğrafı da var, iyi forumlar herkese.@TechnoBey

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı