Sıfır RTX 3060 nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Loud
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 746
Lenovo'nun Legion kartına zaafım var açıkçası kasanın içinde çok güzel duruyor. birde 12gb olması en azından yüksek
1080P için kullanacaksan 12GB hayati önem taşımaz fakat tabii ki bir artı. Geçmişte 3060'ın bu kadar tutulmasında da 12GB'ın etkisi var fakat günümüzde alınmaz. Kas gücü daha sağlam, aynı fiyata çok daha iyi bir performans alabileceğin bir karta bak derim.

Paranı boşa harcama, ekonominin durumunu hepimiz biliyoruz.

Ben zaten AMD sorunlu demedim olsa almazdım ama sıkıntı çıkardı NVIDIA tercihim şu an.

NVIDIA önce gitsin son driverlarını düzeltsin. Sorunlu driver çıkartmaktan sıkılmadılar.

NVIDIA tarafında daha kötü kart alırsınız önermiyorum.

6750XT yine daha iyi bir kart.

3060 kullanıcısı olarak evet, 5090 almayacaksanız her türlü AMD daha iyi.

Soruyu anlamadınız sanırım arkadaşlar :) AMD al şunu al diyen varsa hiç cevaplamasın ben Lenovo'nun kartını sordum. AMD'nin daha iyi olduğunu biliyorum fakat takmıyorum dibine kadar kullanmayacağım o kartları.

Arkadaşlar herkese iyi günler. Yakında Türkiye'ye taşınacağım için yeni bilgisayar toplayacağım. İstediğim ekran kartı RTX 3060 pek bütçem yok ama bu kartın da sıfırı pek kalmamış yeni nesil kartlar çıktığı için. Lenovo Legion'un masaüstü bilgisayarlarında kendi üretmiş olduğu RTX 3060 kartlar var ama tabii ki bu parça olarak satılmıyor ancak biri çıkarıp satarsa ikinci el o kadar oluyordur. Bu kartı kendim nereden nasıl sipariş edebilirim? MediaMarkt veya vatan servise gitsem mesela anlatsam sipariş verebilir miyim bu ekran kartını? Veya eğer varsa Lenovo'nun Türkiye'deki servisi vs nasıl mümkün olur?

Bulunmaz kral.

3060 kullanıcısı olarak evet, 5090 almayacaksanız her türlü AMD daha iyi.

3060 kullancısı olarak katılmıyorum ne yapıp ne edilip NVIDIA alınmalı AMD'nin işe yaramaz sürücülerini ve sürekli hata veren kartlarını sevmiyorum.

Soruyu anlamadınız sanırım arkadaşlar :) AMD al şunu al diyen varsa hiç cevaplamasın ben Lenovo'nun kartını sordum. AMD'nin daha iyi olduğunu biliyorum fakat takmıyorum dibine kadar kullanmayacağım o kartları.
Soruyu bal gibi anladım. Yine de alınmaz, lenovonun modeli de alınmaz. Zorla AMD'de al diyemem. Bende amd kullanıyorum, herkesin istekleri farklı olabiliyor.

4060 bak o paraya, parana yazık etme diye yazıyoruz şu konuya. 2025'de sıfır 3060 alan mı kaldı?

Soruyu bal gibi anladım. Yine de alınmaz, lenovonun modeli de alınmaz. Zorla AMD'de al diyemem. Bende amd kullanıyorum, herkesin istekleri farklı olabiliyor.

4060 bak o paraya, parana yazık etme diye yazıyoruz şu konuya. 2025'de sıfır 3060 alan mı kaldı?
4060 3060 dan daha kötü. 2 si de kötüdür. 4060 gördüğüm en kötüsü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı