RX 560 kaç GB belleği var? Eğer RX 560 yakın çevrende ise ona git ve bazı testler yaptır temizliğine bakmaya çalış. Eğer değilse bence riske girmeye gerek yok.
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Eğer ağır oyunları oynamak istiyorsanız RX560 diyebilirim.
Oynadığım en yüksek oyunlar Modern Warfare, BF1 , GTA 5 ve Watch Dogs 2 Sanırım
4GB belleği var kartınRX 560 kaç GB belleği var? Eğer RX 560 yakın çevrende ise ona git ve bazı testler yaptır temizliğine bakmaya çalış. Eğer değilse bence riske girmeye gerek yok.
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Eğer ağır oyunları oynamak istiyorsanız RX560 diyebilirim.
RX 560 satan kişi yakınında mı? Test ederek alabilirsin. Fiyatları aynı mı? Eğer ızaktaysa biraz riske girmiş olacaksınız.Oynadığım en yüksek oyunlar Modern Warfare, BF1 , GTA 5 ve Watch Dogs 2 Sanırım
612 TL yazmış belki pazarlık yapabilirim diye düşünüyorum kendisi 2 yıl önce almış ve iş dolayısıyla kullanamamış ve 580 aldığı için satıyormuş açıklamada böyle yazıyor tertemizmiş. Aynı ildeyiz test edebilirim ama nasıl test edebileceğimi bilmiyorum.RX 560 yakınında mı? Test ederek alabilirsin. Fiyatları aynı mı?
sapphire hocamhangi modeli acaba ? Örneğin bende Xfx modeli var ve en zayıf Rx 560 modeli olarak geçer. Ama ben ekran kartımdan memnunum yanında bide fx-6300 yada r5 1600 varsa tadından yenmez ekran kartı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.