Sıfır RX 550 vs İkinci el RX 560

Oynayacağın oyunlara bağlı. Ağır oyunlar oynayacaksan RX 560 daha iyi.

1.jpg

RX 560 kaç GB belleği var? Eğer RX 560 yakın çevrende ise ona git ve bazı testler yaptır temizliğine bakmaya çalış. Eğer değilse bence riske girmeye gerek yok.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Eğer ağır oyunları oynamak istiyorsanız RX560 diyebilirim.
Oynayacağın oyunlara bağlı. Ağır oyunlar oynayacaksan RX 560 daha iyi.

Eki Görüntüle 640344
Oynadığım en yüksek oyunlar Modern Warfare, BF1 , GTA 5 ve Watch Dogs 2 Sanırım
RX 560 kaç GB belleği var? Eğer RX 560 yakın çevrende ise ona git ve bazı testler yaptır temizliğine bakmaya çalış. Eğer değilse bence riske girmeye gerek yok.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Eğer ağır oyunları oynamak istiyorsanız RX560 diyebilirim.
4GB belleği var kartın

RX 560 yakınında mı? Test ederek alabilirsin. Fiyatları aynı mı?
612 TL yazmış belki pazarlık yapabilirim diye düşünüyorum kendisi 2 yıl önce almış ve iş dolayısıyla kullanamamış ve 580 aldığı için satıyormuş açıklamada böyle yazıyor tertemizmiş. Aynı ildeyiz test edebilirim ama nasıl test edebileceğimi bilmiyorum.

Bu konuya göz atabilirsiniz ve intermette biraz araştırarak yapabilirsin.

hangi modeli acaba ? Örneğin bende Xfx modeli var ve en zayıf Rx 560 modeli olarak geçer. Ama ben ekran kartımdan memnunum yanında bide fx-6300 yada r5 1600 varsa tadından yenmez ekran kartı🤤

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı