Sıfır RX 550'den 2. el GTX1050 Ti'a upgrade için değer mi?

Bleaker

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi birkaç ay önce RX550 4 GB Ryzen 5 3600 16 GB RAM'li bir sistem aldım. RX 550'yi satıp 1050 Ti'a geçsem ciddi bir FPS artışı olur mu? Yorumlar da gördüğüm kadarıyla 1050 Ti bir tık daha performanslıymış upgrade için uğraşmaya değer mi? Daha çok Online'e spor oyunları falan oynuyorum aslında RX550 bana yetti hatta arttı ama yine de sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da gördüğünüz gibi birkaç ay önce RX550 4 GB Ryzen 5 3600 16 GB RAM'li bir sistem aldım. RX 550'yi satıp 1050 Ti'a geçsem ciddi bir FPS artışı olur mu? Yorumlar da gördüğüm kadarıyla 1050 Ti bir tık daha performanslıymış upgrade için uğraşmaya değer mi? Daha çok Online'e spor oyunları falan oynuyorum aslında RX550 bana yetti hatta arttı ama yine de sorayım dedim.

4 senedir 1050 Ti kullanıyorum gayet memnunum. Sıcaklık değerleri Max 60-65 derece ama yarın elime yani kuzenimden MSI ITX 1070 gelecek ona geçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı