Brky_doan
Picopat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/drive/folders/1MK5mJuyF_VuPHZIrU2MCB0GpI69wxZml?usp=sharing
- RAM
- Kingston Beast CL36 5600MHz EXPO destekli DDR5 RAM
- SSD veya HDD modeli
- Kingston M2 1 TB SSD
- Ekran kartı
- Powercolor Red Dragon AMD RX6800XT
- Anakart
- MSI Pro A620M-E
- İşlemci
- AMD Ryzen R5 7500F
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı hariç sıfır sistem topladım ama bazı sorunlar yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İlk sorunum arkada bir oyun açıkken Brave tarayıcıdan tam ekran video izlerken tam ekrandan çıkmaya çalıştığımda sistem donup restart atmıştı daha sonra bilgisayar açıldığında Radeon Software'den uyarı geldi ayarlarınızı sıfırladık vs. diye. Aynı senaryo 1 kez daha yaşandı. Ben de tam ekran açmamaya başladım oyun açıkken. Sorun tekrarlanmadı, sürücü hatası diye düşündüm güncelleme gelince düzelir diye bekliyorum.
Ama dün bilgisayar sorunsuz çalışırken başlat menüsünden kapatmıştım bu sabah açmaya çalıştığımda 3 kere mavi ekran verdi. En sonunda kurtarma menüsüne attı mavi ekranda da görüntü düzgün değildi piksel pikseldi. Bunun üzerine BIOS ayarlarını sıfırladım sistem açıldı. Şu an sorun yok gibi. OCCT'den tüm testleri yaptım hata da vermedi ama neden bu sorun yaşanıyor anlamak istiyorum. Hiçbir şeyi kurcalayamıyorum. Hemen bir şey bozulacak gibi hissetmeye başladım
.
BIOS'tan da ufak tefek şeyler ayarlamıştım. EXPO ile RAM'ler 5200MHz'e ayarlıydı başka da sorun olacak bir şey hatırlamıyorum. Şimdiye kadarki tüm minidump dosyalarını yükleyeceğim, bu mavi ekran sorunu 19.03.2025'te yaşandı.
Ama dün bilgisayar sorunsuz çalışırken başlat menüsünden kapatmıştım bu sabah açmaya çalıştığımda 3 kere mavi ekran verdi. En sonunda kurtarma menüsüne attı mavi ekranda da görüntü düzgün değildi piksel pikseldi. Bunun üzerine BIOS ayarlarını sıfırladım sistem açıldı. Şu an sorun yok gibi. OCCT'den tüm testleri yaptım hata da vermedi ama neden bu sorun yaşanıyor anlamak istiyorum. Hiçbir şeyi kurcalayamıyorum. Hemen bir şey bozulacak gibi hissetmeye başladım
BIOS'tan da ufak tefek şeyler ayarlamıştım. EXPO ile RAM'ler 5200MHz'e ayarlıydı başka da sorun olacak bir şey hatırlamıyorum. Şimdiye kadarki tüm minidump dosyalarını yükleyeceğim, bu mavi ekran sorunu 19.03.2025'te yaşandı.
Son düzenleyen: Moderatör: