Sıfır S22 mi 2. el iPhone 12 mi?

iPhone fanboy değilsen bence S22 ikisinin de bataryası kötü ama yine de 2.el telefona para vermem.
2.el telefonlar hakkındaki sorununuz nedir ben kendi iPhone 13 pro mu bile ikinci el aldım parçası bozulmuş kendim tamir edeceğim telefonları zaten ikinci el alıyorum hatta bazen çok güzel fiyatlar bile bulabiliyorum.
Bu türk milletinin used marketa alışması çok sıkıntı.

2.el telefonlar hakkındaki sorununuz nedir ben kendi iPhone 13 pro mu bile ikinci el aldım parçası bozulmuş kendim tamir edeceğim telefonları zaten ikinci el alıyorum hatta bazen çok güzel fiyatlar bile bulabiliyorum.
Bu türk milletinin used marketa alışması çok sıkıntı.
siz hangi telefonu önerebilirsiniz s22 vs iphone 12 seçeneiğinden

2.el telefonlar hakkındaki sorununuz nedir ben kendi iPhone 13 Pro mu bile ikinci el aldım parçası bozulmuş kendim tamir edeceğim telefonları zaten ikinci el alıyorum hatta bazen çok güzel fiyatlar bile bulabiliyorum.
Bu Türk milletinin used marketa alışması çok sıkıntı.

Siz tamir edebiliyormuşsunuz. Herkes bunu yapmıyor. Kapalı kutu bir cihaz, iyi mi kötü mü dıştan belli olmuyor. Haliyle memlekette çok dolandırıcı var. Çoğu insan çıkma malını kakalama peşinde olunca 2. ele yönelmek güvenilir satıcıdan değilse tercih edilmez doğal olarak.

S22'yi alan bir kişi oyun oynamamalı. Yoksa 3700 mah batarya, 8 gen 1 ve 25w hızlı şarj üçlüsüne; bir de küçük kasa olması ve soğutma sistemi bulunmaması eklenince performans kayıpları olur, throttle yer ki dolayısıyla oynanan oyundan keyif alınamaz. Bu benim kişisel görüşüm. Alacak kişi kendi muhakemesini kendisi yapmalı.

S22'yi alan bir kişi oyun oynamamalı. Yoksa 3700 mah batarya, 8 gen 1 ve 25w hızlı şarj üçlüsüne; bir de küçük kasa olması ve soğutma sistemi bulunmaması eklenince performans kayıpları olur, throttle yer ki dolayısıyla oynanan oyundan keyif alınamaz. Bu benim kişisel görüşüm. Alacak kişi kendi muhakemesini kendisi yapmalı.
S22 ile kaç saat oyun oynadınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı