Sıfır S23 vs ikinci el S21 Ultra

Aslında S23 almayı düşünmüyordum 20K bütçem vardı. Mediamark'da öylesine sordum ve iPhone 7 için 5000 lira verince mantıklı geldi. Evde bir de Sony Xperia M5 var. Ona da 1000 lira minimumdan saysalar 25'e gelecekti bana S23. Ben de bilemedim cidden. 100X zoom çok güzel bir özellik çünkü. Ama ana kameralarda bariz fark var. Burada tek mantıklı olan şey ekran boyutu bence. Öbür türlü S23 alıyor.
Ben S23 alirdim. 2.5 yillik S21 Ultra'ya bi cuval para vermezdim sirf ekrani buyuk diye. Anca cok ucuza almalisin ki 2.5 yillik olmasini tolere edebilsin.

2k ekranın batarya süresine çok bir etkisi yok da öyle aman aman bi farkı yok belki oyunlarda yapıyor ama o da performansı azaltarak.

Sürekli bir şeyler izleyen birisiyim. Bu yüzden ekran boyutu ve çözünürlük sayesinde S21 Ultra daha iyi bu konuda. Kameralarda 4. kamerada 100X zoom yok S23'de ama aynı zoom değerlerinde S23 daha iyi. Gece çekimleri gibi diğer kamera fonksiyonları da buna dahil. İşlemci konusunda zaten diyecek bir şey yok. S23 sıfır alınacak üstüne iPhone 7 vereceğim takasla. S21 Ultra ise 18-19 gibi rakamlara bulunabiliyor Ankara'da. Aralarında 6-7 bin lira ücret farkı var bunu belirteyim.

Ne diyorsunuz 0.7" ve 2K ekrandan vazgeçip S23 alayım mı? S23 malum iPhone 14 Pro ile yarışabilecek güçte. Öğrenci indirimi konusunda umudum yok.

S23. Öğrenci indirimi yapılmaz galiba.

Şahsi olarak S23 derim, evet Ultra model daha üst bir cihaz ancak en nihayetinde eski ve kullanılmış olacak. Üst modeliyle de arasında o kadar fark yok, S23 daha iyi olacaktır.

Sürekli bir şeyler izleyen birisiyim. Bu yüzden ekran boyutu ve çözünürlük sayesinde S21 Ultra daha iyi bu konuda. Kameralarda 4. kamerada 100X zoom yok S23'de ama aynı zoom değerlerinde S23 daha iyi. Gece çekimleri gibi diğer kamera fonksiyonları da buna dahil. İşlemci konusunda zaten diyecek bir şey yok. S23 sıfır alınacak üstüne iPhone 7 vereceğim takasla. S21 Ultra ise 18-19 gibi rakamlara bulunabiliyor Ankara'da. Aralarında 6-7 bin lira ücret farkı var bunu belirteyim.

Ne diyorsunuz 0.7" ve 2K ekrandan vazgeçip S23 alayım mı? S23 malum iPhone 14 Pro ile yarışabilecek güçte. Öğrenci indirimi konusunda umudum yok.
S23 al bence, fiyat farkı var ama bi sıfır sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı