Sıfır S24FE vs 2. el iPhone 12 Pro veya 13

zKaranfily0

Kilopat
Makaleler
2
Sıfır S24FE mi yoksa ikinci el iPhone 13 (veya 12 Pro mu) almalıyım? Kamera açısından çok fark olur mu? Hayatımda hiç iOS kullanmadım. Herkes “o kadar para Android'e verilmez, iPhone al geç” diyorlar. Kamera açısından kötü diyorlar, 2-3 seneye yavaşlar diyorlar. Kamera açısından hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır S24FE mi yoksa ikinci el iPhone 13 (veya 12 Pro mu) almalıyım? Kamera açısından çok fark olur mu? Hayatımda hiç iOS kullanmadım. Herkes “o kadar para Android'e verilmez, iPhone al geç” diyorlar. Kamera açısından kötü diyorlar, 2-3 seneye yavaşlar diyorlar. Kamera açısından hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz?
O kadar para Android'e verilmez derken? Bahsettiğiniz para 20.000₺ hocam. O paraya ne iPhone'undan bahsediyorlarmış sorduğunuz kişiler? Almayı düşündüğünüz iPhone 12 Pro 5 yıllık cihaz, üstelik 2. el. iPhone 13'ten zaten bahsetmiyorum, şu cümleyi yazarken tuşlara dokunmaya harcayacağım enerjiye değmez.

S24 FE kaliteli cihazdır, uzun süre gider. Bende S20 FE var, cihaz 5 yıllık hala taş gibi akıyor. O 2-3 seneye yavaşlar muhabbeti çok ama çok kötü telefonlar için geçerli. Kamera kısmında çok bilgim yok açıkcası, ama bildiğim kadarıyla S24 FE kamera olarak daha iyi.

S24FE, ömrü dolmuş dolacak o iki cihazın ikisini de tokatlar. Bu bütçede 13'te 12 Pro'da tercih edilmemeli.

Burada cevap çok net S24 FE. Yavaşlama falan da olmaz onlar eskiden alt modellerde oluyordu. Ek olarak asıl IPhone'a o kadar para verilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı