Daha fazla
Sıfır S24FE mi yoksa ikinci el iPhone 13 (veya 12 Pro mu) almalıyım? Kamera açısından çok fark olur mu? Hayatımda hiç iOS kullanmadım. Herkes “o kadar para Android'e verilmez, iPhone al geç” diyorlar. Kamera açısından kötü diyorlar, 2-3 seneye yavaşlar diyorlar. Kamera açısından hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz?
IOS'a daha 5 gün önce geçtim. İyi ki geçmişim diyorum, Android'den çok daha rahat ve kolay bir kullanımı var. iOS kullanırsan bir daha bırakamazsın diyorlardı bana. Öyle olacak zaten hem güvenlik hem de rahat kullanımdan dolayı daha iyi, iPhone hariç tüm telefonlar Android olduğu için size ayrıcalık sunuyor. iOS hakkında diyebileceklerim bu kadar.
Hangi cihazdan geçtiniz.
%100 S24FE, 60 Hz ile sınırlanmak istiyorsanız 12 veya 13.Sıfır S24FE mi yoksa ikinci el iPhone 13 (veya 12 Pro mu) almalıyım? Kamera açısından çok fark olur mu? Hayatımda hiç iOS kullanmadım. Herkes “o kadar para Android'e verilmez, iPhone al geç” diyorlar. Kamera açısından kötü diyorlar, 2-3 seneye yavaşlar diyorlar. Kamera açısından hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz?
Uzun süreli (yaklaşık 5S çıkışından beri) hem iPhone hem Samsung kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki o his bir süre sonra yok oluyor. iOS'in kısıtlayıcılığı ve bazen sinir bozan dizayn seçimleri yüzünüze tokat gibi geliyor hocam.IOS'a daha 5 gün önce geçtim. İyi ki geçmişim diyorum, Android'den çok daha rahat ve kolay bir kullanımı var. iOS kullanırsan bir daha bırakamazsın diyorlardı bana. Öyle olacak zaten hem güvenlik hem de rahat kullanımdan dolayı daha iyi, iPhone hariç tüm telefonlar Android olduğu için size ayrıcalık sunuyor. iOS hakkında diyebileceklerim bu kadar.
Uzun süreli (yaklaşık 5S çıkışından beri) hem iPhone hem Samsung kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki o his bir süre sonra yok oluyor. IOS'in kısıtlayıcılığı ve bazen sinir bozan dizayn seçimleri yüzünüze tokat gibi geliyor hocam.
Bende katılıyorum bu arada dediklerinize. Eğer bana iPhone 16 Pro Max ve S25 Ultra seçimi verseler 16 Pro Max derdim kesinlikle. Fakat konu sahibinin bahsettiği IPhone'ların yetersizliliğini IOS'in kullanım kolaylığı kapatamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.