diegoarmano
Hectopat
- Katılım
- 22 Ocak 2022
- Mesajlar
- 1.959
- Çözümler
- 1
Arkadaşlar bu RAM'ler için çoğu kişi çakma diyor acaba performansları kötü müdür? Ofis bilgisayarına ekleyeceğim.
Orijinal olduğunu düşünmüyorum pek. Sahibinden de genellikle bilgisayarcılar satıyor direkt sıfır kutusunda ürün. Fiyatları da uygun 250-300 arasında satıyorlar.Merhaba çakma olmasıyla alakası yoktur. Sıfır satılan DDR 3 RAM'ler bulunuyor zaten nereden alacağınıza bağlı bu değişir nereden alacaksınız peki ?
Orijinal olduğunu düşünmüyorum pek. Sahibinden de genellikle bilgisayarcılar satıyor direkt sıfır kutusunda ürün. Fiyatları da uygun 250-300 arasında satıyorlar.
Arkadaşlar bu RAM'ler için çoğu kişi çakma diyor acaba performansları kötü müdür? Ofis bilgisayarına ekleyeceğim.
Güvenilir satıcılardan alırsanız problem çıkmaz, bizzat kendim Hepsiburada üzerinden Kingston 8 GB valueram aldım. Çakma çıkma gibi bir olayı da olmuyor, güvenilir satıcılardan almaya özen gösterin yeterli.
Eki Görüntüle 1851042
Hızları yerindeGeçen yıl bizde ofis pcmiz için almıştık trendyol üzerinden sizde alabilirsiniz ddr3 1600mhz bizim aldiğimiz ramler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.