Sıfır sistem açılırken mavi ekran veriyor

yusuf5400

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm.
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi sıfır sistem topladım fakat sistemi açarken mavi ekran verip yeniden başlatıyor bu işlem 1 dk bile sürmüyor. Aldigim yere götürdüm büyük ihtimalle yazılımla ilgili deyip format atıldı fakat geçen yine mavi ekran verdi ne yapmam lazım? Sistem güçlü bir sistem fakat uzatma kablom en dandiginden akım korumali priz alsam düzelir mi acaba? Çünkü testleri yapıldı paraların hiçbirinin bir sorunu yok.

Yazmayı unutmuşum mavi ekran hatası 8 kere oldu bir tanesi Steam'e girerken oldu öbür 7'si PC açılınca oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocma maalesef PC yanımda değil bugün yine vatana verdim yine aynı testler yapılacak sanırım.fakat benim demek istediğim bu sorun prizden kaynakli olabilirmi uzatma kablom çok dandik çünkü.

Hocam geçen siz yine bana yardım etmistiniz teşekkür ederim fakat dediklerinizi yapmadan vatana göndermiştim ne olur olmaz diye.

Çoğunlukla RAM kaynaklı oluyor. "Kirli şebeke" mi? Bunu ilk kez duyuyorum.
Hocam ramlerde kontrol edildi fakat bişi çıkmadı kirli şebekeyi bende ilk defa duydum bir müşteri varmış oda siyah ekran alıyormuş evine UPS diye bişi almış ve sorun çözülmüş banada onu söylediler.ya bı PC toplim dedim iyisi olsun dedim olanlara bak PC den soğudum resmen.

Hocam kirli şebeke dediği muhtemelen parazitli şebeke. Öyle bile olsa kötü olmayan bir PSU içerdiği devrelerle çözer bu sorunu. Bence onlar sorunu çözemeyince suçu şebekeye atmışlar.

Hocam kirli şebeke dediği muhtemelen parazitli şebeke. Öyle bile olsa kötü olmayan bir PSU içerdiği devrelerle çözer bu sorunu. Bence onlar sorunu çözemeyince suçu şebekeye atmışlar.
Banada dedikleri zaten mantıksız geldi hocam ne yapcam bilmiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…