Çözüldü Valorant açılırken sistem mavi ekran veriyor

• Konuyu başlatan YPR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 271
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YPR

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bu sabah Valorant'ı açmak istediğimde anında mavi ekran alıyorum. Birçok yol denedim fakat bir işe yaramadı. Oyuna dün akşam girebilirken şu an giremiyorum. Mavi ekranda hata olarak vgk.sys ve KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED yazıyor. İyi günler.

Çözüm
Bende de aynı sıkıntı var Vanguard'ı ve oyunu defalarca silip yükledim siz bilet oluşturmuşsunuz sorununuz çözüldü mü?

Kendim çözdüm sorunu. Windows ayarlardan çekirdekle ilgili bir ayar vardı onunla çözdüm. İngiliz bir forumda gördüm bir daha bulablrsem bakayım.

Kendim çözdüm sorunu. Windows ayarlardan çekirdekle ilgili bir ayar vardı onunla çözdüm. İngiliz bir forumda gördüm bir daha bulablrsem bakayım.

Buldum. Windows Core Isolation'u (Türkçesini unuttum PC'ye şu an erişemiyorum) kapatarak ben sorunu çözmüştüm. Fakat sizde de farklı bir sorundan kaynaklı olmuş olabilir. Attığım tickette ilgilenemiyoruz şu genel ayarları yapın gibi saçma bir dönüş yaptılar boşa açmayın.

Buldum. Windows Core ısolation'u (Türkçesini unuttum PC'ye şu an erişemiyorum) kapatarak ben sorunu çözmüştüm. Fakat sizde de farklı bir sorundan kaynaklı olmuş olabilir. Attığım tickette ilgilenemiyoruz şu genel ayarları yapın gibi saçma bir dönüş yaptılar boşa açmayın.

2 gündür silikti indirdim hiçbir işlem yapmadım, denedim mavi ekran vermedi. Bence güncellemeden sonra oluyor yani tamamen Vanguard hatası. Hiç mavi ekran almazken tek Valorant'ta alıyordum şu an sorunsuz. Teşekkür ederim yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı