Sıfır sistem vs 2. el garantili sistem

mehmetnacar24

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle 30k bütçem var, size sorum şudur, 0 30.000₺'lik kasa dizip 2 ay bekletip monitör, klavye, kulaklık, fare almak mı, yoksa 2. el 1-1.5 yıl garantili bir kasa+ekipman ya da sadece güçlü bir kasa almak mı? Buraları dikkatlice okursanız sevinirim. Kendi düşüncem 2.el ama korkuyorum garantisi olsa bile sorun var mıdır diye korkmuyor değilim, şöyleki oynayacağım oyunlar, 1080p yeterli bu arada benim için, GTA V FiveM, Forza Horizon 4, Valorant, CS:GO 2, az çok anlamışsınızdır. Şimdi kendi düşünceme gelelim.

0 sade kasa fiyatına 2. el garantili ayni parçalara yakın (i5 12400F RTX3060 Ti veya 4060) ekipmanlar (monitör klavye kulaklık fare) Full sistem almak mı ya da 0 fiyatına 2. el 4070'li veya muadili sadece kasa alıp gene 2 ay beklemek mi? Umarım sorumu anlamışsınızdır cevap verirken 0. alırsam oynayacağım oyunlarda Ultra 1080p ayarlarda en az 100FPS alacağım bir sistem önerisi atmanizdir. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el 4070 muadili alıp 2 ay beklemek zaten tatil bitti tatilin başında olsaydık 3060 derdim ve bence gidip Everest klavye mouse alırsınz 300 TL'ye bir de dandik bir kulaklık 2 ay hızlıca geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı