Hocam buraya baktımda 2023 diyor. Acaba kapandı mı?
Hayır güncel veriler geç giriliyor her sene.
Hocam buraya baktımda 2023 diyor. Acaba kapandı mı?
HOcan ben bir denerim.100k'yı tutmazsa bulardan birine girerim.Bu arada acaba mtok girenler normal girenlerle aynı sınıfta mı oluyor?Hayır güncel veriler geç giriliyor her sene.
Aynı sınıfta oluyor diye biliyorum. Mesela Gazi'nin MTOK bölümleri Maltepe'de değil, teknoloji fakültesi yani merkez kampüste.HOcan ben bir denerim.100k'yı tutmazsa bulardan birine girerim.Bu arada acaba mtok girenler normal girenlerle aynı sınıfta mı oluyor?
Vallaha onlardan hiç anlamıyorum hocam kampüstür felan bilmiyorum.Aynı sınıfta oluyor diye biliyorum. Mesela Gazi'nin MTOK bölümleri Maltepe'de değil, teknoloji fakültesi yani merkez kampüste.
Bu sene o kadar zor mu ya?100k sıralama.Kaç yıl hazırlanacaksın? Bu sene sınavın varsa biraz zor ama seneyeyse daha iyi sıralama bile yapabilirsin.
Birinde çimenlik alan var diğerinde yok.Vallaha onlardan hiç anlamıyorum hocam kampüstür felan bilmiyorum.
Bu sene o kadar zor mu ya?100k sıralama.
Her sene aynısı oluyor.@515080 Valla galiba görüp görebileceğimiz en doluluk olacak sınav gibi duruyor bu sene. Geçen seneki sınava herkes aşırı zor demiş ve baya mezun var yani cidden zor bir sınav olacak her açıdan.
Hocam metalurji yurtdışı imkanları nasıldır?Bilginiz var mı?Birinde çimenlik alan var diğerinde yok.
Her sene aynısı oluyor.
Hocam metalurji yurt dışı imkanları nasıldır? Bilginiz var mı?
peki okunurmu sizce kararsızım birazMetalurji ve Malzeme Mühendisliği (M.T.O.K.) (SAY) | TYT-AYT Net Sihirbazı. Gazi ve Marmara'da var. İkisi de 290k küsurle almış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.