Sıfır Toyota Yaris cross alınır mı?

gokguk62

Hectopat
Daha fazla  
Aile arabası olarak almayı düşünüyoruz aktif olarak haziran indirimiyle fiyatı 1.850 milyon gibi bir şeye düşmüş, sizce alınır mı? Veya yerine ne tercih edilebilir önerilerinizi bekliyorum.

Aile arabası olarak almayı düşünüyoruz aktif olarak haziran indirimiyle fiyatı 1.850 milyon gibi bir şeye düşmüş, sizce alınır mı? Veya yerine ne tercih edilebilir önerilerinizi bekliyorum.

1.5 hybrid galiba yaris cross bizde Corolla hybrid var güzel araba yaris crossda güzeldir bence görünüş olarak da güzel.

Hocam 1.5 hybrid ile 1.8 hybrid arasında çok fark oluyor mudur?

1.5Hybrid iki farklı motor mevcut.
Birisi 116HP, birisi 130HP.
130HP olan aracın elektrik gücü daha yüksek.
1.8Hybrid'e göre daha yüksek performans elde edilebilir mi bilmiyorum ancak daha güncel bir motor onu biliyorum. 1.8Hybrid motor senelerce Toyota'nın ürettiği atmosferik motorun aynısı. Elde kalan motorlara Hybrid güncellemesi yaptılar öyle tekrar satmaya başladılar. Bana kalırsa verimli bir motor değildi.

Bir de performans olarak 1.8 daha iyi.

Sanmıyorum.

Ek olarak Yaris'in aile aracı olarak kullanılması biraz tuhaf geldi bana. Araç büyük değil ve kullanışlı değil.
Aradaki farkın ödenip, Corolla Cross'un alınması taraftarıyım. Bana kalırsa bu rakamların arabaları değil ama madem Toyota düşünüyorsunuz Corolla Cross'a bir bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı