Sıfır tvdr ölü piksel var

murat1907

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce sıfir Philips marka bir televizyon aldım TV ilk aldigim zaman kurulum yapildiginda özellikle baktim ekranin her yerine ölü piksel vs var mi diye ama tertemizdi 2 hafta gectikten sonra kendiliginden yaklaşık 3 adet siyah leke şeklinden ekranda pikseller oluştu bu pikseller kendiliginden geçer mi zamanla yoksa ekranı daha da kaplar mı büyüme falan olur mu acaba?

Büyümesi değişiyor bazen büyüyor bazen büyümüyor. Ben olsam garantiye gönderirdim(gönderdim). Bizim sıfır TV'de Recep abinin videoyu izlerken baktım bir şey parlıyor. Videoyu kapatıp test yaptım, ölü piksel olduğu kesinleşince garantiye verdim. 1 ölü piksel olsa bile kabul ediyorlar.

Büyümesi değişiyor bazen büyüyor bazen büyümüyor. Ben olsam garantiye gönderirdim(gönderdim). Bizim sıfır TV'de Recep abinin videoyu izlerken baktım bir şey parlıyor. Videoyu kapatıp test yaptım, ölü piksel olduğu kesinleşince garantiye verdim. 1 ölü piksel olsa bile kabul ediyorlar.
1 ölu piksel degismiyor diye biliyorum ben yaklasik 5 6 tane olmasi lazimmis degisim icin benim ögrenmek istedigim bu pikseller kendiliginden yok olur mu acaba daha düne kadar 1 adet vardi bugun baktim 2 tane daha olusmus

1 ölu piksel degismiyor diye biliyorum ben yaklasik 5 6 tane olmasi lazimmis degisim icin benim ögrenmek istedigim bu pikseller kendiliginden yok olur mu acaba daha düne kadar 1 adet vardi bugün baktim 2 tane daha olusmus.

Yanlış biliyormuşsun. Geçen hafta 2 ölü piksel var diye garantiye verdim. Şu an serviste tamir ediyorlar.

Herkese merhaba, arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce sıfir Philips marka bir televizyon aldım TV ilk aldigim zaman kurulum yapildiginda özellikle baktim ekranin her yerine ölü piksel vs var mi diye ama tertemizdi 2 hafta gectikten sonra kendiliginden yaklaşık 3 adet siyah leke şeklinden ekranda pikseller oluştu bu pikseller kendiliginden geçer mi zamanla yoksa ekranı daha da kaplar mı büyüme falan olur mu acaba?

İade edebiliyorsanız iade edin Philips'lerin kronik problemi hocam.

Yanlış biliyormuşsun. Geçen hafta 2 ölü piksel var diye garantiye verdim. Şu an serviste tamir ediyorlar.
Benim tv daha 2 haftalik daha yani cihazi neden tamir ettireyim degisim olmasi gerekmiyor mu ayrica bu tv daha oncede degisime gitti kendiliginden kapaniyordu ayni tvnin sifir kutulu sekilde getirdiler bundada bu sefer olu piksel sorunu cikti

Benim TV daha 2 haftalik daha yani cihazi neden tamir ettireyim degisim olmasi gerekmiyor mu ayrica bu TV daha önce de degisime gitti kendiliginden kapaniyordu ayni TV'nin sifir kutulu sekilde getirdiler bunda da bu sefer olu piksel sorunu cikti.

6 ay içinde oluşan tüm hatalar üretim hatası kabul ediliyor. Değişim talep edin. Bizde tamir yapacaklarını söylediler değişim için ısrar etmedik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı