thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #11 207061 dedi: Çok detay kurcalayan biri değilseniz doğrudan kullanabilirsiniz. Ancak ben fabrikada yüklenen uygulamaları sevmiyorum. Dolayısıyla lisans numarasını öğrendikten sonra format atmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Lisans numarasını öğrenmeye gerek var mı ki? Formattan sonra otomatik lisansı algılamaz mı?
207061 dedi: Çok detay kurcalayan biri değilseniz doğrudan kullanabilirsiniz. Ancak ben fabrikada yüklenen uygulamaları sevmiyorum. Dolayısıyla lisans numarasını öğrendikten sonra format atmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Lisans numarasını öğrenmeye gerek var mı ki? Formattan sonra otomatik lisansı algılamaz mı?
Oziiie Femtopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 10 11 Eylül 2020 #12 Dostum Fabrika Çıkışlı Olduğu İçin İçin Rahat Olsun Format Vs Gerekmez. Sen Gerekli Programları Kur Oyna Performanstata Sakınca Olmaz.
Dostum Fabrika Çıkışlı Olduğu İçin İçin Rahat Olsun Format Vs Gerekmez. Sen Gerekli Programları Kur Oyna Performanstata Sakınca Olmaz.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #13 Oziiie dedi: Dostum Fabrika Çıkışlı Olduğu İçin İçin Rahat Olsun Format Vs Gerekmez. Sen Gerekli Programları Kur Oyna Performanstata Sakınca Olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Fabrika yeni nesil kurulum yapıyordur di mi?
Oziiie dedi: Dostum Fabrika Çıkışlı Olduğu İçin İçin Rahat Olsun Format Vs Gerekmez. Sen Gerekli Programları Kur Oyna Performanstata Sakınca Olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Fabrika yeni nesil kurulum yapıyordur di mi?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 11 Eylül 2020 #14 thelordof dedi: Çok sağolun hocam. Fabrika yeni nesil kurulum yapıyordur di mi? Genişletmek için tıkla... Siz güncellemeleri yapınca o yeni nesile döner merak etmeyin.
thelordof dedi: Çok sağolun hocam. Fabrika yeni nesil kurulum yapıyordur di mi? Genişletmek için tıkla... Siz güncellemeleri yapınca o yeni nesile döner merak etmeyin.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #15 207061 dedi: Siz güncellemeleri yapınca o yeni nesile döner merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Yeni nesilden kastım UEFİ'li şekilde kurulum yapmış mıdır?
207061 dedi: Siz güncellemeleri yapınca o yeni nesile döner merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Yeni nesilden kastım UEFİ'li şekilde kurulum yapmış mıdır?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 11 Eylül 2020 #16 thelordof dedi: Yeni nesilden kastım UEFİ'li şekilde kurulum yapmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Onu buradan bilmemin imkanı yok. Kolayca BIOS ana ekranından öğrenebilirsiniz.
thelordof dedi: Yeni nesilden kastım UEFİ'li şekilde kurulum yapmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Onu buradan bilmemin imkanı yok. Kolayca BIOS ana ekranından öğrenebilirsiniz.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #17 207061 dedi: Onu buradan bilmemin imkanı yok. Kolayca BIOS ana ekranından öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
207061 dedi: Onu buradan bilmemin imkanı yok. Kolayca BIOS ana ekranından öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun.