Sıfır Xbox Controller garanti süresi 15 ay olarak görünüyor

Desteğe nereden yazıyoruz, bulamadım da.

Öncelikle sadece İngilizce sohbet mevcut. Eğer İngilizceniz iyi değilse yan sekmede çeviriyi açık bırakın o şekilde konuşursunuz.
Attığım siteye girin. Giriş yapmanızı ister muhtemelen. Giriş yaptıktan sonra bize ulaşın yazısına basın. Seçenekleri resimdeki gibi seçin. Daha sonra topluluktan bir oyuncuya ileti gönderi seçin. Buradaki arkadaşa garanti sürem eksik gözüküyor, Türkiye'de garanti süresi 2 yıl şeklinde olmalı diye İngilizce yazın. Oradaki kişi sizi yetkili birisine bağlıyor ve o kişi sorununuzu hallediyor. Fatura resmi bilgisayarınızda bulunsun bu arada atmanız gerekiyor onlar istediği zaman. Xbox Support
Microsoft bana böyle demişti. Dediğim gibi uzun zaman oldu.

Muhtemelen tam bilgisi olmayan biri denk gelmiş olabilir size. Ben ve arkadaşlarım dahil 3 kişide bu sıkıntı oldu. Hepimiz fatura resmi atarak süreyi 2 yıl olarak düzeltmiştik.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-13-17-19-27-814_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-13-17-19-27-814_com.android.chrome.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 197
  • Screenshot_2022-02-13-17-20-21-922_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-13-17-20-21-922_com.android.chrome.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 192
  • Screenshot_2022-02-13-17-20-32-729_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-13-17-20-32-729_com.android.chrome.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 189
Öncelikle sadece İngilizce sohbet mevcut. Eğer ingilizceniz iyi değilse yan sekmede çeviriyi açık bırakın o şekilde konuşursunuz.
Attığım siteye girin. Giriş yapmanızı ister muhtemelen. Giriş yaptıktan sonra bize ulaşın yazısına basın. Seçenekleri resimdeki gibi seçin. Daha sonra topluluktan bir oyuncuya ileti gönderi seçin. Buradaki arkadaşa garanti sürem eksik gözüküyor, Türkiye'de garanti süresi 2 yıl şeklinde olmalı diye İngilizce yazın. Oradaki kişi sizi yetkili birisine bağlıyor ve o kişi sorununuzu hallediyor. Fatura resmi bilgisayarınızda bulunsun bu arada atmanız gerekiyor onlar istediği zaman. Xbox Support

Muhtemelen tam bilgisi olmayan biri denk gelmiş olabilir size. Ben ve arkadaşlarım dahil 3 kişide bu sıkıntı oldu. Hepimiz fatura resmi atarak süreyi 2 yıl olarak düzeltmiştik.

Dediğiniz yere yazdım ve hafta sonu olduğu için yoğunluk olduğunu ve yarın yazarsam düzeltileceğini söylediler. Teşekkürler.

Öncelikle sadece İngilizce sohbet mevcut. Eğer ingilizceniz iyi değilse yan sekmede çeviriyi açık bırakın o şekilde konuşursunuz.

1 hafta oldu Controlleri alalı ancak son 2 gündür sol analogda sağ tarafa göre gevşeklik fark ettim. O tarafı daha çok kullandığım için bu normal bir şey mi yoksa servise göndermeli miyim? Siz böyle bir şey yaşadınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderin ve yenisi gelsin hocam. Analog sıkıntılı.

Dediğiniz yere yazdım ve haftasonu olduğu için yoğunluk olduğunu ve yarın yazarsam düzeltileceğini söylediler. Teşekkürler.

1 hafta oldu controlleri alalı ancak son 2 gündür sol analogda sağ tarafa göre gevşeklik farkettim.O tarafı daha çok kullandığım için bu normal bir şey mi yoksa servise göndermeli miyim?Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Eğer bir gariplik varsa Microsoft cihazlarım kısmından servis kaydı açıp garantiye verebilirsiniz. UPS kargo gelip eviniziden alıyor cihazı. %90 sıfır kol yolluyorlar.

Eğer bir gariplik varsa Microsoft cihazlarım kısmından servis kaydı açıp garantiye verebilirsiniz. UPS kargo gelip eviniziden alıyor cihazı. %90 sıfır kol yolluyorlar.
Benim bu koldan çektiğimi kimse çekmedi delirmemek elde değil. Önceki cihazımda da sorun vardı. Bunu garantiye yollasam bile sonradan garanti devam ediyor değil mi?

Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox kolu var. Bunlar çok güzel kol fakat arıza da veriyor. Özellikle RB-LB ve analoglar.

Web üzerinden alınan ürünler için 14 gün içinde iade hakkı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı