Sıfır ya da ikinci el ekran kartı almak

Merhabalar. Elimde 10500TL gibi bir bütçe var. Beklersem sıfır 3060 Ti düşme ihtimali var. Ya da ikinci el 9500TL'ye Amazon jpden alınmış Galax 3060 Ti var. Son olarak ay sonuna beklersem telefonumu ve kameramı satıp bütçemi yaklaşık 16500TL civarına yükselteceğim. O zaman ise bu fiyat bandında bir ekran kartı almak daha mı mantıklı olacaktır? Sadece NVIDIA tarafı düşünüyorum ve mining bitene kadar da mining yapacağım bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Merhabalar. Elimde 10500TL gibi bir bütçe var. Beklersem sıfır 3060 Ti düşme ihtimali var. Ya da ikinci el 9500TL'ye Amazon jpden alınmış Galax 3060 Ti var. Son olarak ay sonuna beklersem telefonumu ve kameramı satıp bütçemi yaklaşık 16500TL civarına yükselteceğim. O zaman ise bu fiyat bandında bir ekran kartı almak daha mı mantıklı olacaktır? Sadece NVIDIA tarafı düşünüyorum ve mining bitene kadar da mining yapacağım bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim.
16500 lirayı bekleyin üstüne şu anki sisteminizi satıp eklerseniz 3080 sistem bile alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Stoklar yakın zamda yenilenecek yaza kadar bekle sıfır ve ikinci el arasında bir fark yok beklersen ikincu el bir RTX3080-3090 alabilirsin 15000-17000 TL arası.

3090 bulsam güzel olurdu ama ikinci el 3090 bile 32 civarına satılıyor gördüğüm kadarıyla.
Yaza kadar beklemek biraz mantıklı olmuyor ama sanırım ay sonunu bekleyip bütçemi maksimuma çekmek daha mantıklı.

16500 lirayı bekleyin üstüne şu anki sisteminizi satıp eklerseniz 3080 sistem bile alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Aslında şu anki sistemimden memnunum. Fakat ekran kartımı da satarsam o zaman bir 3080/3090 alacak bir bütçem olur sanırım. Fakat en azından belli bir bütçeyi geri çıkartana kadar mining yapmayı planlıyorum. O nedenle 3080/3090 a yatırım yapmak mantıklı mı orasını da düşünmek lazım. Ne de olsa sürekli yeni kartlar çıkartıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı