Sıfır yurt dışı 16 Pro Max alınır mı?

Telefoncularda satılan 45-50 bin TL bandında sıfır kapalı kutu olan 16 Pro Max alınmalı mı? Çift fiziksel SIM almayı düşünüyorum. 8 ay kullanıp kalan 4 ay A51 üzerinden aramalarımı ve hotspot ile de internet paylaşarak Wi-Fi üzerinden kullanacağım. Bana mantıklı geliyor. Sizce nasıl bu cihazlar güvenilir mi?

Telefoncularda satılan 45-50 bin TL bandında sıfır kapalı kutu olan 16 Pro Max alınmalı mı? Çift fiziksel SIM almayı düşünüyorum. 8 ay kullanıp kalan 4 ay A51 üzerinden aramalarımı ve hotspot ile de internet paylaşarak Wi-Fi üzerinden kullanacağım. Bana mantıklı geliyor. Sizce nasıl bu cihazlar güvenilir mi?

Arkadaşım Cezayir'den S24 Ultra getirtmişti oyunlarını ve işlerini oradan oynuyordu kapanınca sahibindenden ucuz bir Android telefon aldı ve onu kullanmaya başladı cihazın kendisi iyi ise gayet mantıklı bir fikir fakat Genshin Impact veya PUBG Mobile gibi grafiği yüksek oyunlar oynuyorsanız o 3 ay sizi oyundan soğutabilir.

kanka o kadar mantıklı konuştun ki benim de aklıma yattı. ben de 2.el 14 pro max bakıyordum bu şekilde de çok mantıklı geldi. Ama o 4 ay sürekli 2 telefon dolaşmak adamı yormaz mı acaba? Bir de 8 ay 4 ay olayı bir döngü mü? 1 kereliğine mahsus mu 4 ay?

Kanka o kadar mantıklı konuştun ki benim de aklıma yattı. Ben de 2.el 14 Pro Max bakıyordum bu şekilde de çok mantıklı geldi. Ama o 4 ay sürekli 2 telefon dolaşmak adamı yormaz mı acaba? Bir de 8 ay 4 ay olayı bir döngü mü? 1 kereliğine mahsus mu 4 ay?
Kullanım süresi her yıl 8 ay şeklinde yenileniyor.

Kanka o kadar mantıklı konuştun ki benim de aklıma yattı. Ben de 2.el 14 Pro Max bakıyordum bu şekilde de çok mantıklı geldi. Ama o 4 ay sürekli 2 telefon dolaşmak adamı yormaz mı acaba? Bir de 8 ay 4 ay olayı bir döngü mü? 1 kereliğine mahsus mu 4 ay?

Bence yormaz öğrenci adamım sonuçta fiyatlar da çok pahalı. Değer gibi duruyor. Her yıl 8 ay kullanabileceksin. Fakat yasa değişirse onu da değiştirebilirler. Fakat sanmam.

Ben de böyle kullanıyorum.
Ocak şubat mart takma, nisan gibi tak hattı.
Kışın 2 telefon kullanması daha kolay ceketle çantayla vs.
Daha sonra yazı tek telefonla geçirip Aralık'ta tekrar 2 telefon yapıyorum.
4 ay bu şekilde 2 telefon zorlamıyor.

Garantin yok onu bil bi de. Teknik Serviste parasıyla dahi yapılmıyor. Dışardaki servislerde her türlü yaptırırsın ben yıllardır iphone kullanıyorum bi tek batarya değiştirdim bu güne kadar düşürmezsen sıkıntı yok. Bunun dışında 45-50 bin tl vergi parası cebinde kalır. Ne kadar yüksek model alırsan aradaki makas o kadar açılıyor. pro max doğru tercih

Ben de böyle kullanıyorum.
Ocak şubat mart takma, nisan gibi tak hattı.
Kışın 2 telefon kullanması daha kolay ceketle çantayla vs.
Daha sonra yazı tek telefonla geçirip Aralık'ta tekrar 2 telefon yapıyorum.
4 ay bu şekilde 2 telefon zorlamıyor.

Garantin yok onu bil bi de. Teknik Serviste parasıyla dahi yapılmıyor. Dışardaki servislerde her türlü yaptırırsın ben yıllardır iphone kullanıyorum bi tek batarya değiştirdim bu güne kadar düşürmezsen sıkıntı yok. Bunun dışında 45-50 bin tl vergi parası cebinde kalır. Ne kadar yüksek model alırsan aradaki makas o kadar açılıyor. pro max doğru tercih
Hocam telefoncuların bir şey yapıp açtığı bir yöntem var onun hakkında bilginiz var mı denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı