Sıfır yurt dışı iPhone alırken nelere dikkat edilmeli?

Furkankalkan99

Picopat
Merhaba. Normalde Redmi Note 9S kullanıyorum. Artık telefon fişini çekti çekecek bademapp üzerinden yurt dışı IPhone'lere baktım iPhone 13 Pro buldum bütçeme uygun. Yarın gidip almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Biraz araştırdım. Kapalı kutu diye satıp kutunun içine toplama iPhone koyabiliyorlarmış.

Merhaba. Normalde Redmi Note 9S kullanıyorum. Artık telefon fişini çekti çekecek bademapp üzerinden yurt dışı IPhone'lere baktım iPhone 13 Pro buldum bütçeme uygun. Yarın gidip almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Biraz araştırdım. Kapalı kutu diye satıp kutunun içine toplama iPhone koyabiliyorlarmış.
Kapalı kutu alacaksan %99 toplama zaten 2.elde bulursun anca 15 altı toplama olmayan.

İstanbul’da yaşıyorsanız sarı sitede ebrar **** güvenilirdir kapalı kutu alabilirsiniz.

Güvenilir kişilerden alınız içini ısıtıcı ile açıp parça değişimi vs yapıyorlar belli olmuyor ve mağaza garantisi iste adamdan 3-6 ay.
Değerli arkadaşlar ürünümüz sıfır kapalı kutudur.

- ********* Güvencesi ile 4 ay garantilidir.

- Herhangi bir sorunda direkt değişim garantisi vardır.

- Takas işlemi mevcuttur.

- Alıcısına hayırlı olsun.

Ürünün açıklamasında bu yazıyor sarı siteden baktığımda.

Peki yurt dışından nasıl getirtebilirim amerikapostam diye bir site buldum Amerika da ofisleri varmış orası güvenilir mi pek bilemedim veya satan var mı bildiğiniz güvenilir?
Dediğin siteyi bilmiyorum 2.elden faturalı toplama olmayan bul ya da güvenilir bir telefoncudan 15 serisi al 15 serilerinde de toplama cihazlar var çünkü.

Değerli arkadaşlar ürünümüz sıfır kapalı kutudur.

- ********* Güvencesi ile 4 ay garantilidir.

- Herhangi bir sorunda direkt değişim garantisi vardır.

- Takas işlemi mevcuttur.

- Alıcısına hayırlı olsun.

Ürünün açıklamasında bu yazıyor sarı siteden baktığımda.

Hocam ilan verir misin satıcıya bakayım bilindik mağazalardan alışveris yapınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı