Sıfıra yakın garantisiz S10+ vs Redmi Note 12 Pro 5G

Bütçe
10000

halilyılmaz38

Hectopat
İkisi arasında sıkıştım kaldım dostlar. Benim için en önemli şey uygulamaları kullanırken akıcılık ve kamera. 9500 TL'ye S10+ mu yoksa Redmi Note 12 Pro 5G mi?

İkisi arasından S10+. Ama 9500 TL'ye daha iyi cihazlar var Note10, S20FE OnePlus 9 gibi.

Yanıtın için teşekkürler. Note 10 ile kıyasladım fakat pek temizini bulamadım piyasada performans ve kamera olarak ikisi birbirine çok yakın. Tasarım olarak S10+ çok hoşuma gidiyor. S20FE kullanan arkadaşım var ısınma sorunu var cihaz yaz sıcaklarında kendi kendine kapanıyor soğuyana kadar açılmıyor vs. OnePlus 9 nasıl tavsiye eder misin 2. elini?

S20FE kullanan arkadaşım var ısınma sorunu var cihaz yaz sıcaklarında kendi kendine kapanıyor.

Son çıkan Snapdragon'lu versiyonda ısınma çok az. Bende Exynos 990'lu modeli kullanmıştım ama gündelik kullanımda hiç rahatsız etmemişti.

OnePlus 9 nasıl tavsiye eder misin 2. elini?

Tavsiye ederim hızlı şarj olması çok işime yarıyor. Kamera olarak S20 FE bir tık daha iyi. Ayrıca IMEI atılması en sorunsuz markalardan sıfırlanma güncellemede bile gitmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı