Sıfırdan 100 bin sıralama yapılır mı?

Quertiq

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene YKS'ye gireceğim fakat ben neredeyse 0 denecek seviyedeyim 9. sınıf hiç yok 10. sınıf yarım yamalak denilebilir ve 11. sınıfta aynı. Okulum benden adeta 4 yılımı çaldı tabii okul kadar benim hatam da var biraz karmaşık bir konu. TYT için sözelim gayet iyi diyebilirim fakat sayısalım berbat, AYT'de de sayısaldan gireceğim ve 11 hiç yok. 1 senede hem TYT hem AYT bitirebilir miyim disiplinli bir şekilde çalışarak?

Yani gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama disiplinli çalışmaya net bir şekilde adapte olmanız gerekiyor. Yoksa mezuna kalma seçeneğiniz varsa ona yönelin eğer sıralama yapmak istiyorsanız. Ama imkansız değil istediğiniz hedef. Yeter ki ders uyku dinlenme harici şeylerden feragat edin.

Yani gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama disiplinli çalışmaya net bir şekilde adapte olmanız gerekiyor. Yoksa mezuna kalma seçeneğiniz varsa ona yönelin eğer sıralama yapmak istiyorsanız. Ama imkansız değil istediğiniz hedef. Yeter ki ders uyku dinlenme harici şeylerden feragat edin.

Hayatımdan gereksiz diyebileceğim her şeyi çıkardım. Spor, ders ve kitap okumak harici bir aktivite yapmıyorum şu an. Pek disiplinli bir insan değilim fakat kendimi yenmeden bir şeyi başaramam. Eksiklerim şu an için; düzenli bir program ve zaman yönetimi. Günlük 8 saat çalışmak gibi bir hedefim var, en verimli şekilde nasıl yapabilirim bilmiyorum. Şu an temel konulara çalışıyorum fakat nereden başlayacağım bilmiyorum. Bir koça ihtiyacım olacak sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı