Sıfırdan AYT sayısal yapılır mı?

836420

Femtopat
Lisede eşit ağırlıktım ama sayısal dersdeki meslekleri istiyorum 9 aydan daha az süre var. Matematik kimya ve biyolojide TYT'den temel var ne yapsam bilmiyorum. Pişman olur muyum? Yıl sonunda çalışma potansiyelim de var. Siz konu hakkında fikir verin.
Dopink hafıza alma imkanımda var sizce yararlı mı? Bazı kişiler reklamlardan ibaret kötü olduğunu söylüyor sizce yapmalıyım?

Bunu en iyi kendiniz bilirsiniz eğer cevabınız "Yaparım, ne olursa olsun yapacağım" gibiyse yapılabilir ancak "Sınavda strese girmezsem yaparım" benzeri bir cevap olursa yapamazsınız doping hafıza ise tamamen para tuzağı arkadaşım doping hafıza ile sınava girdi ve sonuç hüsran 800k sıralama yaptı reklamlarda koydukları çocukların hepsi olmasa da çoğunun yalan olduğunu düşünüyorum. Yani anlayacağınız iş sizde bitiyor. Hakkınızda hayırlısı umarım en iyi bölümü kazanırsınız.

Öncelikle Doping Hafıza'ya gerek olduğunu düşünmüyorum, Youtube'da alası var çünkü. Onun dışında şu an mezunsunuz sanırım. Lisede sayısal alanının derslerini görmediğiniz için bir aşinalığınız olmadığından ilk başlarda biraz zor gelebilir. TYT temelini sağlamlaştırıp AYT Fen'e öyle geçiş yapabilirsiniz. 9 ay yeterli bir süre mi çok emin değilim. 2025 sınavında bir şeyler yapmak istiyorum diyorsanız normal sayısal öğrencilerine göre ekstra bir efor göstermeniz lazım. Pişman olur muyum konusuna gelecek olursam maalesef çok erken yaşlarda (10'dan 11'e geçerken) bölüm seçmek zorunda bırakıldığımız için yanlış tercih yapabiliyoruz. Hedefinizi bilmiyorum fakat sayısal alandan bir bölüm ise iyi tarafından bakarsak üniversiteye geçmeden Eşit Ağırlık'tan dönmeniz daha iyi olmuş.

Liseyi yeni mi bitirdiniz? Yazınızdan öyle anladım çünkü. Hedefiniz nedir? AYT Matematik temeliniz iyiyse AYT Fen'de oluşacak eksikliği oradan kapatırsınız.

Sayısal tarafında meslek istiyorsanız elinizden geleni yapın tabii. 10k gibi yüksek bir hedefiniz varsa imkansız diyemesem de işiniz çok zor.

Bunu en iyi kendiniz bilirsiniz eğer cevabınız "yaparım, ne olursa olsun yapacağım" gibiyse yapılabilir ancak "sınavda strese girmezsem yaparım" benzeri bir cevap olursa yapamazsınız Doping Hafıza ise tamamen para tuzağı arkadaşım Doping Hafıza ile sınava girdi ve sonuç hüsran 800k sıralama yaptı reklamlarda koydukları çocukların hepsi olmasa da çoğunun yalan olduğunu düşünüyorum. Yani anlayacağınız iş sizde bitiyor. Hakkınızda hayırlısı umarım en iyi bölümü kazanırsınız.

Bu yola girersem zaten dönüşü olmayacak 1 yılım çöp olacak o yüzden tabii ki elimden gelenin en iyisini yapacağım stres yapan biride değilim yorumun için teşekkürler senin de hakkında her zaman hayırlısı olsun.

Lisede eşit ağırlıktım ama sayısal dersdeki meslekleri istiyorum 9 aydan daha az süre var. Matematik kimya ve biyolojide TYT'den temel var ne yapsam bilmiyorum. Pişman olur muyum? Yıl sonunda çalışma potansiyelim de var. Siz konu hakkında fikir verin.
Dopink hafıza alma imkanımda var sizce yararlı mı? Bazı kişiler reklamlardan ibaret kötü olduğunu söylüyor sizce yapmalıyım?
Rahatlıkla yetişir, bende dil öğrencisiydim sayısaldan iyi bir bölüm kazandım. Ben kasımda başlamıştım. Düzenli çalışman gerek aksatma olursa sonradan toplaması zor oluyor. Doping hafıza içinde eğer sıkı takip edeceksen ve derslere yoğunluk vereceksen alman disiplin açısından fayda sağlar. Bazı arkadaşlar bu gibi uygulamaları alıp kendi kendine çalışmadan 5 bin sıralama geleceğini zannettiği için pek olumlu bakmıyorlar diye düşünüyorum. Kısacası, Disiplinin çalışma düzenin varsa gerek yok, disiplinin yoksa dershane veya diğer online uygulamalar işinizi her zaman daha kolaylaştıracaktır. İyi Çalışmalar

Öncelikle Doping Hafıza'ya gerek olduğunu düşünmüyorum, YouTube'da alası var çünkü. Onun dışında şu an mezunsunuz sanırım. Lisede sayısal alanının derslerini görmediğiniz için bir aşinalığınız olmadığından ilk başlarda biraz zor gelebilir. TYT temelini sağlamlaştırıp AYT Fen'e öyle geçiş yapabilirsiniz. 9 ay yeterli bir süre mi çok emin değilim. 2025 sınavında bir şeyler yapmak istiyorum diyorsanız normal sayısal öğrencilerine göre ekstra bir efor göstermeniz lazım. Pişman olur muyum konusuna gelecek olursam maalesef çok erken yaşlarda (10'dan 11'e geçerken) bölüm seçmek zorunda bırakıldığımız için yanlış tercih yapabiliyoruz. Hedefinizi bilmiyorum fakat sayısal alandan bir bölüm ise iyi tarafından bakarsak üniversiteye geçmeden eşit ağırlık'tan dönmeniz daha iyi olmuş.

Evet mezunum şu an. TYT'den sadece matematik ve fen çalışıyorum diğer derslerim konular bitti deneme çözüyorum hedefim de hemşirelik umarım halledebilirim. Doping hafızada almayı artık düşünmüyorum ama evde destek almadan yapamazsın diyorlar dershaneye de gitmek istemiyorum bu yönde fikrin nedir?

Evet mezunum şu an. TYT'den sadece matematik ve fen çalışıyorum diğer derslerim konular bitti deneme çözüyorum hedefim de hemşirelik umarım halledebilirim. Doping hafızada almayı artık düşünmüyorum ama evde destek almadan yapamazsın diyorlar dershaneye de gitmek istemiyorum bu yönde fikrin nedir?
Ben 2 3 ay dershaneye gitmiştim, orada iyi bir çalışma disiplini kazandım. Yol uzak olduğu için bırakmak zorunda kalmıştım. Ardından okul sonrası çıkışta direk eve gitmek yerine kütüphaneye gidiyordum. Evde çalışma derdim vs. çok olmuyordu. Sadece tekrarları bırakıyordum eve, büyük faydası olmuştu.

Liseyi yeni mi bitirdiniz? Yazınızdan öyle anladım çünkü. Hedefiniz nedir? AYT matematik temeliniz iyiyse AYT Fen'de oluşacak eksikliği oradan kapatırsınız.

Sayısal tarafında meslek istiyorsanız elinizden geleni yapın tabii. 10k gibi yüksek bir hedefiniz varsa imkansız diyemesem de işiniz çok zor.

Evet mezunum şu an. Hedefim hemşirelik.

Evet mezunum şu an. Hedefim hemşirelik.
Sıralama olarak söylerseniz daha iyi olur.
Evet mezunum şu an. TYT'den sadece matematik ve fen çalışıyorum diğer derslerim konular bitti deneme çözüyorum
Mevcut TYT netleriniz nedir?
evde destek almadan yapamazsın diyorlar dershaneye de gitmek istemiyorum bu yönde fikrin nedir?
Dershaneye bağlı. Bir disiplin sağlaması ve iyi kötü sosyalleşme ortamı vermesi açısından iyi olur. Ama evde de çalışılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı