Sıfırdan başlayan birisi bisikletle 200 km yol gidebilir mi?

Bygkhn7109

Hectopat
Merhaba, yakın zamanda ya da ağustos ayında İstanbul'dan başlayarak bilecik Bozüyük'e kadar bisikletle gitmek istiyorum. Ancak ben çocukluğumdan beri bisiklet sürmedim, bunu hem kendimi denemek hem de macera olsun diye yapmak istiyorum. Yolda bir gün otelde konaklamayı düşünüyorum, yine de kondisyonum kötü bu yüzden hem doğru bisiklet hem doğru rota hem de mümkünse yol arkadaşı bulmayı çok isterim. Bu konularda bana yardımcı olacak yol gösterecek her detayı güzelce anlatabilecek abilerim, kardeşlerim varsa ve yardımcı olurlarsa çok ama çok memnun olurum. Bu bisiklet yolculuğu gerçekten çok önemli bir amaç içeriyor ve bunu yapmak hayatımı değiştirebilir. Şöyle çok abartıya kaçmayan fiyatlarda bir bisiklet ve gerekli ekipmanları ve kondisyonu arttırmak için antrenmanları bilen birileri gerçekten çok iyi olurdu. Bu forumda her zaman çok iyi insanlar tanıdım çok yardımcı oldular o yüzden buraya yazmak istedim.

Merhaba, yakın zamanda ya da ağustos ayında İstanbul'dan başlayarak bilecik bozüyük'e kadar bisikletle gitmek istiyorum. Ancak ben çocukluğumdan beri bisiklet sürmedim, bunu hem kendimi denemek hem de macera olsun diye yapmak istiyorum. Yolda bir gün otelde konaklamayı düşünüyorum, yine de kondisyonum kötü bu yüzden hem doğru bisiklet hem doğru rota hem de mümkünse yol arkadaşı bulmayı çok isterim. Bu konularda bana yardımcı olacak yol gösterecek her detayı güzelce anlatabilecek abilerim, kardeşlerim varsa ve yardımcı olurlarsa çok ama çok memnun olurum. Bu bisiklet yolculuğu gerçekten çok önemli bir amaç içeriyor ve bunu yapmak hayatımı değiştirebilir. Şöyle çok abartıya kaçmayan fiyatlarda bir bisiklet ve gerekli ekipmanları ve kondisyonu arttırmak için antrenmanları bilen birileri gerçekten çok iyi olurdu. Bu forumda her zaman çok iyi insanlar tanıdım çok yardımcı oldular o yüzden buraya yazmak istedim.

Yanına gerekli araç gereçlerini, yemeğini, suyunu alır mola verip verip gidebilirsin neden olmasın.

Önceden antrenman yapabilirsiniz.

Merhaba, yakın zamanda ya da ağustos ayında İstanbul'dan başlayarak bilecik bozüyük'e kadar bisikletle gitmek istiyorum. Ancak ben çocukluğumdan beri bisiklet sürmedim, bunu hem kendimi denemek hem de macera olsun diye yapmak istiyorum. Yolda bir gün otelde konaklamayı düşünüyorum, yine de kondisyonum kötü bu yüzden hem doğru bisiklet hem doğru rota hem de mümkünse yol arkadaşı bulmayı çok isterim. Bu konularda bana yardımcı olacak yol gösterecek her detayı güzelce anlatabilecek abilerim, kardeşlerim varsa ve yardımcı olurlarsa çok ama çok memnun olurum. Bu bisiklet yolculuğu gerçekten çok önemli bir amaç içeriyor ve bunu yapmak hayatımı değiştirebilir. Şöyle çok abartıya kaçmayan fiyatlarda bir bisiklet ve gerekli ekipmanları ve kondisyonu arttırmak için antrenmanları bilen birileri gerçekten çok iyi olurdu. Bu forumda her zaman çok iyi insanlar tanıdım çok yardımcı oldular o yüzden buraya yazmak istedim.

Denenbilecek aktivite fakat bisikletin bu yola uygunmu lastiklerin yanına illaki yama almanı tavsiye ederim hiç kullanmadıysan otobanda araçlara dikkatli olmanı tavsiye ederim stresten dengeni kaybedersin şimdiden bol şans dikkat et.

Köpeklere canlı yem olmaman için hiç önermem.
Açıkçası ölmek bile umurumda değil, bunu kendim için yapıyorum. Birine çok önemli bir söz vermiştim zamanında ve bu sözün gerçekten sözde kalmadığını, gerçekten istediğimde her şeyi yapabileceğimi göstermek istiyorum. En önemlisi de kendime kanıtlamak istiyorum, bunu yaparsam motivasyonum ve cesaretim zirvelere çıkacaktır. Çok zor olacak ama insanları haksız çıkarmak ve tabi ki de en önemlisi kendim için bunu yapmak istiyorum. Sonunda ölüm bile olsa yapacağım. Hayat kısa ve aklımızdakileri hayallerimizi gerçekleştiremeyeceksek boşuna yaşıyoruz demektir.

Denenbilecek aktivite fakat bisikletin bu yola uygunmu lastiklerin yanına illaki yama almanı tavsiye ederim hiç kullanmadıysan otobanda araçlara dikkatli olmanı tavsiye ederim stresten dengeni kaybedersin şimdiden bol şans dikkat et.
teşekkürler bu konuya çok dikkat edeceğim, özellikle o noktalardan uzak durmaya çalışacağım.

Açıkçası ölmek bile umurumda değil, bunu kendim için yapıyorum. Birine çok önemli bir söz vermiştim zamanında ve bu sözün gerçekten sözde kalmadığını, gerçekten istediğimde her şeyi yapabileceğimi göstermek istiyorum. En önemlisi de kendime kanıtlamak istiyorum, bunu yaparsam motivasyonum ve cesaretim zirvelere çıkacaktır. Çok zor olacak ama insanları haksız çıkarmak ve tabii ki de en önemlisi kendim için bunu yapmak istiyorum. Sonunda ölüm bile olsa yapacağım. Hayat kısa ve aklımızdakileri hayallerimizi gerçekleştiremeyeceksek boşuna yaşıyoruz demektir.

Kendini başkasına kanıtlarken ölmeyi bile göze alabilecek kadar şeysen bir yorum yapamayacağım. Umarım dilediğin gibi olur.

Kendini başkasına kanıtlarken ölmeyi bile göze alabilecek kadar şeysen bir yorum yapamayacağım. Umarım dilediğin gibi olur.
Kendimi kendime kanıtlamak istiyorum aslında. İnsan hayatta çok aptalca ve abartılı sözler verebilir ve bende bu sözü gerçekten gerçekleştirebiliyor muyum merak ediyorum. Yanıma tehlikeli durumlar için ekipman biber gazı vb şeyler alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı