Arkadaşlar merhaba, geometrim sıfır. Hiç temelim yok, Kenan Kara'dan çalışmayı düşünüyorum. Çok öneriyorlar hocayı, kaç ayda biter geometri.
7-8 ayda biter diye düşünüyorum. Kenan kara, geometriyi çok iyi anlatır.
Kişiden kişiye değişir. 7-8 aydan varsayma sebebim diğer derslere de zaman ayırmaktandı. Ek olarak söyleyeyim o geometrisi sıfır olanlardan biri de bendim zamanında.Yok 19 ay.
Kişiden kişiye değişir. 7-8 aydan varsayma sebebim diğer derslere de zaman ayırmaktandı. Ek olarak söyleyeyim o geometrisi sıfır olanlardan biri de bendim zamanında.
TYT mi TYT-AYT mi?1.5 ayda üçgenler temeli atsanız, bu süreyi iyi değerlendirirseniz 15-20 güne kadar düşer ama tavsiye etmem. Sindire sindire gitmeniz daha iyi olur. Sonraki konulara birer hafta verirseniz 2-2.5 ayda biter. Analitik, çember gibi kısımları okula ile birlikte götürseniz de olur.![]()
TYT-AYT, üçgenleri sağlam hallederseniz geometriyi halletmiş olursunuz. Neredeyse her şey üçgenlere dayanıyor.TYT mi TYT-AYT mi?
Hocam dilciyim de. TYT yeter bana şimdilik.TYT-AYT, üçgenleri sağlam hallederseniz geometriyi halletmiş olursunuz. Neredeyse her şey üçgenlere dayanıyor.![]()
Bende de üçgen yoktu zaten.@One Face analitik ve çember yerine üçgenlere ağırlık verin, ÖSYM sever uğraştırmayı. Bol soru çözün, olabildiğince soru tipi görün zaten bir süre sonra istemese de tekrar etmeye başlıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.