Sıfırdan Hacettepe hemşirelik için çalışma düzeni nasıl olmalı?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Mezuna bıraktım bu sene, kararım kesin ve net fakat bu önümüzdeki 5 ay içinde sadece gündüz çalışacağım mecburen çünkü bir sebep dolayısıyla cafede çalışmam lazım. Yani ocak ayına kadar sadece gündüzleri ders çalışacağım anlamına geliyor. Saat 8:00 ve 17:00 arası çalışabilirim. Ondan sonra hem gündüz hem gece çalışacağım. Sayısala yeni geçtim, eşit ağırlıkçıydım normalde. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Merhaba arkadaşlar. Mezuna bıraktım bu sene, kararım kesin ve net fakat bu önümüzdeki 5 ay içinde sadece gündüz çalışacağım mecburen çünkü bir sebep dolayısıyla cafede çalışmam lazım. Yani ocak ayına kadar sadece gündüzleri ders çalışacağım anlamına geliyor. Saat 8:00 ve 17:00 arası çalışabilirim. Ondan sonra hem gündüz hem gece çalışacağım. Sayısala yeni geçtim, eşit ağırlıkçıydım normalde. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Çalışmayı öğrenerek. Çalışmayı biliyor musun? Gerçi ea'dan mezuna bırakıp sayısala geçmek biraz sıkıntılı olmuş. Öncelik olarak matematiğe verirseniz gerisi gelir gibi.

Hiç sıkıntı yok, 5 ayda günde 4-6 saatte TYT 80 seviyelerine çıkar, hatta ciddi çalışırsan AYT matematiğe bile vakit ayırabilirsin.

Önce Türkçe ve matematik halledilmeli. İstersen yardımcı olabilirim.

Konu sahibinin konusunu saptırmayacaksa bir şey sormak isterim benim istediğim bölümde hemen hemen aynı puan bende mezunum dershaneye gitmedim bu yıl dershaneye gitmeyi düşünüyorum sizce gerekli mi sadece denem paketi alsam disiplini sağlayabilir miyim? Eğer sorun olursa kendi konumu açabilirim şimdiden teşekkürler.

Konu sahibinin konusunu saptırmayacaksa bir şey sormak isterim benim istediğim bölümde hemen hemen aynı puan bende mezunum dershaneye gitmedim bu yıl dershaneye gitmeyi düşünüyorum sizce gerekli mi sadece denem paketi alsam disiplini sağlayabilir miyim? Eğer sorun olursa kendi konumu açabilirim şimdiden teşekkürler.
Tek diyeceğim şey imkanın varsa okula bile gitmemek olur :) Dershane ve okul kadar boş bir şey yok bu dönemde. Bir şey öğretmiyorlar, özel okulda dershane de para tuzağı.

Hiç sorun değil, ders ders netlerinizi yazarsanız her ders için yol haritası oluşturabilirim. İsterseniz program da yapabilirim.

Hocam program yapabilir misiniz rica etsem. Çok teşekkür ederim.

Ders ders netleriniz nedir? Zayıf olduğunuz dersleri ağırlıkta götüreceğiniz bir program yapmam gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı