Rehber Sıfırdan Handwired Klavye Yapmak - CRS-88

Elinize sağlık hocam, rapid trigger koymayı düşündünüz mü?
Sağolun, rapid trigger'ın çalışabilmesi için switchlerin analog input gönderebilmesi lazım. Bu standart switchler ile olmuyor çünkü bunlarda belirli bir actuation noktasına gelene kadar bir input gelmiyor, o yüzden optik switch tarzı bir şey lazım ki her noktada veri girişi olabilsin. Bunu QMK destekliyor mu emin değilim, zaten ihtiyacım olan bir özellik değil, standart switchler gayet yeterli.

Merhaba elimde kablosuz bir numpad bulunuyor ben bunu mekanik hale dönüştürmek istiyorum. Kendi devresini kullanarak bunu yapmamın bir yolu var mıdır acaba ? Konu hakkında bilgim yok sadece yapılabilir bir şey olup olmadığını merak ettiğimden sormak istedim.

Merhaba. Membran ise kendi devresiyle yapmak imkansıza yakın, hand-wired yapmak daha kolay olacaktır.

Merhaba. Membran ise kendi devresiyle yapmak imkansıza yakın, hand-wired yapmak daha kolay olacaktır.

Anladım teşekkür ederim. Bu konular hakkında bilgim yok ama ilgimi çekmeye başladı. Biraz araştırayım o halde.

Bu tarz projelerde genel olarak Arduino Pro Micro kullanmışlar bunun Type-C hali ile arada bir fark var mı?

Son düzenleme:
Bu tarz projelerde genel olarak Arduino Pro Micro kullanmışlar bunun type hali ile arada bir fark var mı?
Ben RPi Pico kullandım, kullanacağınız klavye yazılımının desteklediği herhangi bir kartı kullanabilirsiniz. Kablosuz için daha başka kartlar öneriliyor, düşük güç tüketimi için. Reddit bu konuda derya deniz, bunun yanında birkaç yabancı forum var custom klavye için…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…