Sıfırdan hukuk kazanmak mümkün mü?

Piccolo

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene sınav senem ortalama 90 OBP var sadece lise hayatımda değil komple eğitim hayatımda pek çalışkan biri değildim ortalam TYT netim 30-40
Istediğim yer için 10.000'e yakın sıralama yapmam lazım çalışma alışkanlığım yok ama azmim ve hırsın var son senede olur mu olmazsa ona göre yol haritası çizeyim

Henüz okullar açılmadı, 30-40 net yapıyormuşsunuz. 70'e çekersiniz bence sene içerisinde rahat. AYT'de durum ne olur bilemiyorum tabii.

Bence çalıştıktan sonra her şey mümkün. Uzaktan böyle dememiz kolay ama bu süreçte sizin de istikrarlı olmanız lazım.

Lan biz 2 kişi çözüyorduk fen lisesinde 12'nin başlarında 60 net yapıyorduk anca, 3000 sıralama yaptım sayısalda :D matematik iyi çalış en kral hukuğu bile kazanırsın eşit ağırlıkta sıralama yapmak daha kolay.

Lan biz 2 kişi çözüyorduk fen lisesinde 12'nin başlarında 60 net yapıyorduk anca, 3000 sıralama yaptım sayısalda :D matematik iyi çalış en kral hukuğu bile kazanırsın eşit ağırlıkta sıralama yapmak daha kolay.
Eyvallah içimi rahatlattın sosyalim iyi sadece ayt matematik caliscam

Eyvallah içimi rahatlattın sosyalim iyi sadece ayt matematik caliscam
Çok iyi, matematik çok önemli. Ayt'de hiç sözel çözmeden 36 matematik netiyle 6000 yapmıştım eşit ağırlıkta oradan anla önemini. Katsayısı çok yüksek, çözemiyor eşit ağırlıkçılar matematiği. Tabi bu dediğim 6 sene önceydi çok değişmemiştir heralde sınav mekaniği.

Yolun açık olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı