Sıfırdan iki ayda EA'da 200-300K sıralama yapılır mı?

Türev ve integral çalışmanı önermem çünkü çok iyi anlamak ve çok soru çözmek gerekiyor. Türev ve integral yerine; ikinci dereceden denklemler, karmaşık sayılar, parabol, logaritma, diziler, ikinci dereceden eşitsizlikler ve trigonometri. Ben bu konulara çalışmanı öneririm.

70 tyt benim için çok zor bir hedef şuan 0 matematik 3-4 fen yapıyorum 15 matematik ekleyebilirsem 55 tyt seviyesine çıkabilirim 25-30 ayt de gelse yeterli olur herhalde değil mi 200-300k için
Hocam 25-30 AYT Mat. yaparsanız 100k üzeri sıralama bile gelebilir.

Hocam 25 - 30 AYT matematik ile 15 10klar geliyor ama 100k için 10 15 yetiyor.

Şu an TYT 35-40 AYT 15-20 yapıyorum, yani sıfırım diyebiliriz. Sizce kalan 55 günde 200-300k arası sıralama mümkün mü?
Matematiğin iyiyse mat artır. Değilse edebiyat bas.

Matematiğim 0 problem bile 2-3 tane anca çözebiliyorum
-TYT mat için kolay soruları yapmaya bak (ilk 10 soru)
-TYT paragraf ve sosyal ağırlıklı çalış ve sınav esnasında her ihtimale karşı fen kısmına göz at çünkü birkaç kolay soru kesinlikle çıkıyor (fen durumunuzu bilmiyorum)
-AYT için mat yoksa edebiyat çalış çünkü soru başına mat ile yakın düzeyde puan artırır.
-AYT sosyal için kalan zamanda bolca deneme çöz (aynı şeyi edebiyat içinde uygulayabilirsin)
Sadece 3 ayt mat neti ile 190K yapmıştım.
AYT (EDB 19-3 TAR 8-2 COĞ 4-2 MAT 3)
TYT (MAT 10 SOS 14 TUR 30 FEN 4)

3 değilde 10 mat gelse ilk 10k bile gelebilirmiş baya iyi yapmışsın türkçe nasıl o kadar yüksek yaptın tavsiyen var mı 25-26 geliyor benim edebiyatıda yazar eser şeklinde mi çalışmalıyım?

3 değil de 10 mat gelse ilk 10k bile gelebilirmiş bayağı iyi yapmışsın Türkçe nasıl o kadar yüksek yaptın tavsiyen var mı 25-26 geliyor benim edebiyatıda yazar eser şeklinde mi çalışmalıyım?

Türkçede sadece düzenli deneme çözdüm ve 3 paragraf soru bankası bitirdim.
Ama soru bankaları opsiyonel diyebilirim. Düzenli deneme çöz ve 1 adet paragraf kitabı bitirsen yeterli olur.
2 veya 3 günde bir türkçe denemesi çözmek uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…