Sıfırdan iki ayda EA'da 200-300K sıralama yapılır mı?

Uzun yanıtınız için teşekkür ederim AYT matematikte 12 temel konu eksikken hangi konuyu öğrenebilirim ki bağımsız konu var mı? Şu an giriş seviye fonksiyonla türev biliyorum sadece AYT matematik ilk 10 soru kampı vb gördüm bunlar işe yarar mı acaba? Bir arkadaşım türevin üzerine gitme yapamazsın ÖSYM tipi soruları çok zor oluyor dedi.

Türev ve integral çalışmanı önermem çünkü çok iyi anlamak ve çok soru çözmek gerekiyor. Türev ve integral yerine; ikinci dereceden denklemler, karmaşık sayılar, parabol, logaritma, diziler, ikinci dereceden eşitsizlikler ve trigonometri. Ben bu konulara çalışmanı öneririm.

70 tyt benim için çok zor bir hedef şuan 0 matematik 3-4 fen yapıyorum 15 matematik ekleyebilirsem 55 tyt seviyesine çıkabilirim 25-30 ayt de gelse yeterli olur herhalde değil mi 200-300k için
Hocam 25-30 AYT Mat. yaparsanız 100k üzeri sıralama bile gelebilir.

Türev ve integral çalışmanı önermem çünkü çok iyi anlamak ve çok soru çözmek gerekiyor. Türev ve integral yerine; ikinci dereceden denklemler, karmaşık sayılar, parabol, logaritma, diziler, ikinci dereceden eşitsizlikler ve trigonometri. Ben bu konulara çalışmanı öneririm.

Hocam 25-30 AYT mat. Yaparsanız 100k üzeri sıralama bile gelebilir.

Hocam 25 - 30 AYT matematik ile 15 10klar geliyor ama 100k için 10 15 yetiyor.

Matematiğim 0 problem bile 2-3 tane anca çözebiliyorum
-TYT mat için kolay soruları yapmaya bak (ilk 10 soru)
-TYT paragraf ve sosyal ağırlıklı çalış ve sınav esnasında her ihtimale karşı fen kısmına göz at çünkü birkaç kolay soru kesinlikle çıkıyor (fen durumunuzu bilmiyorum)
-AYT için mat yoksa edebiyat çalış çünkü soru başına mat ile yakın düzeyde puan artırır.
-AYT sosyal için kalan zamanda bolca deneme çöz (aynı şeyi edebiyat içinde uygulayabilirsin)
Sadece 3 ayt mat neti ile 190K yapmıştım.
AYT (EDB 19-3 TAR 8-2 COĞ 4-2 MAT 3)
TYT (MAT 10 SOS 14 TUR 30 FEN 4)

-TYT mat için kolay soruları yapmaya bak (ilk 10 soru)
-TYT paragraf ve sosyal ağırlıklı çalış ve sınav esnasında her ihtimale karşı fen kısmına göz at çünkü birkaç kolay soru kesinlikle çıkıyor (fen durumunuzu bilmiyorum)
-AYT için mat yoksa edebiyat çalış çünkü soru başına mat ile yakın düzeyde puan artırır.
-AYT sosyal için kalan zamanda bolca deneme çöz (aynı şeyi edebiyat içinde uygulayabilirsin)
Sadece 3 ayt mat neti ile 190K yapmıştım.
AYT (EDB 19-3 TAR 8-2 COĞ 4-2 MAT 3)
TYT (MAT 10 SOS 14 TUR 30 FEN 4)
3 değilde 10 mat gelse ilk 10k bile gelebilirmiş baya iyi yapmışsın türkçe nasıl o kadar yüksek yaptın tavsiyen var mı 25-26 geliyor benim edebiyatıda yazar eser şeklinde mi çalışmalıyım?

3 değil de 10 mat gelse ilk 10k bile gelebilirmiş bayağı iyi yapmışsın Türkçe nasıl o kadar yüksek yaptın tavsiyen var mı 25-26 geliyor benim edebiyatıda yazar eser şeklinde mi çalışmalıyım?

Türkçede sadece düzenli deneme çözdüm ve 3 paragraf soru bankası bitirdim.
Ama soru bankaları opsiyonel diyebilirim. Düzenli deneme çöz ve 1 adet paragraf kitabı bitirsen yeterli olur.
2 veya 3 günde bir türkçe denemesi çözmek uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı