Sıfırdan Java eğitimi önerisi

sefa23772

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese ben sıfırdan Java öğrenmek istiyorum bunun için aşağıdaki oynatma listesini buldum sizce nasıldır yoksa başka bir eğitim mi bakmalıyım, önerebileceğiniz bir eğitim var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enes bayram çok iyi ona bakabilirsin ben oradan öğrendim.
Bende şuan enes bayramdan javascript öğreniyorum. Mesela neyin ne işe yaradığını anlıyorum onları güzel anlatıyor ama hala bişey yapmaya çalışsam yapamam yeni başladım 1 hafta falan oldu daha siz de mi öyleydiniz?

Enes bayram çok iyi ona bakabilirsin ben oradan öğrendim.

Şöyle bir bakındım videolarına ama sizce yeterli kalıyor mu? Açıkçası ben mobil veya masaüstü uygulama geliştirmek için öğrenmek istiyorum Java'yı. Bu şekilde uygulama geliştirmek için Enes bayramın eğitimi yeterli mi yani ne dersiniz?

Bende şu an Enes bayramdan JavaScript öğreniyorum. Mesela neyin ne işe yaradığını anlıyorum onları güzel anlatıyor ama hala bir şey yapmaya çalışsam yapamam yeni başladım 1 hafta falan oldu daha siz de mi öyleydiniz?

Evet dostum sıkıntı yok ilk başlarda sancılanip çok hatalarla karşılaşman çok normal bu uzun bir süreç ama sonradan toparlanıp senin için getirisi sonradan çok olur. Mesela ben hala JavaScript videolarını izliyorum hala çünkü bilmediğim ya da unuttugum şeyler var bunlar gayet doğal. Bende çok bilen birisi değilim izliyorum sürekli.

Şöyle bir bakındım videolarına ama sizce yeterli kalıyor mu? Açıkçası ben mobil veya masaüstü uygulama geliştirmek için öğrenmek istiyorum Java'yı. Bu şekilde uygulama geliştirmek için Enes bayramın eğitimi yeterli mi yani ne dersiniz?

Masaüstü uygulama geliştireceksen izleyebilirsin. Youtubde eğitiminin bir kısmını yayınladı geri kalan videolarinin tamamı Udemy'de ucuza satıyor en son 120 liraydı oradanda bakabilirsin. Ama mobil yapacaksan Android Studio içerisinde Java dili kullanan videolara bakmayı dene çünkü ayrı öğrenip oradan devam ettirince birleştirmesi zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı