Sıfırdan matematik için kaynak önerisi

Kaystross

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10'dan 11'e geçtim, matematik hakkında 0 bilgim var gibi sayın beni. Bana önerebileceğiniz kaynaklar var mı?

Herhangi bir tane konu anlatımlı kitap al ne olduğu farketmez kolay olsun diyorsan rehber matematiğin kitaplarından al kitabı bitir soru tarzlarını öğren yeter. O kitap bitince asıl olay başlıyor ful deneme çözmeye başla hangi denemeyi çözdüğün hiç farketmez önemli olan tek şey olabildiğince soru görmek

Dört işlemde bile zorlanıyorum diyorsan Aktif Matematik, o kadar da kötü değil diyorsan Okyanus 40 Seans, Sonuç fasikülleri ya da EIS föyleri.

Hocam antremanlarla matematik ilkokul işi bence,Birey A,yada üç dört beş alın

345, matematik bilgisi sıfır olan birisi için ideal bir kitap değil. Sıfırsanız eğer;

Şenol Hoca Merhaba TYT Matematik
Okyanus Yayınları 40 Seansta TYT Matematik
Doktrin Yayınları Sıfırdan Sonsuza Matematik
Aktif Matematik 0'dan Başlayanlara

Kitaplarını önerebilirim. Bunlardan birini bitirdikten sonra kolay-orta seviye bir soru bankası çözmeniz daha faydalı olur sizin için ama direkt orta seviye çözmek istiyorum derseniz eğer, işte o zaman 345 Yayınlarının kitabını çözebilirsiniz.

Sonuç Yayınlarının TYT Matematik fasikülünü bitirin, sonra Matematiğin İlacı kitabına başlayın. Matematiğin İlacı kitabında kolay yeni nesil soruları öğretmeye çalışıyor. Zora geçmeden önce kolayı halledeceksiniz ki sonradan bir sıkıntınız olmasın. Antrenmanlarla Matematik tavsiye etmiyorum, o kitabı işlem hızınızı arttırmak için çözebilirsiniz. Sadece o işe yarayacak bir kitap.

Sonuç Yayınlarının TYT Matematik fasikülünü bitirin, sonra Matematiğin İlacı kitabına başlayın. Matematiğin İlacı kitabında kolay yeni nesil soruları öğretmeye çalışıyor. Zora geçmeden önce kolayı halledeceksiniz ki sonradan bir sıkıntınız olmasın. Antrenmanlarla Matematik tavsiye etmiyorum, o kitabı işlem hızınızı arttırmak için çözebilirsiniz. Sadece o işe yarayacak bir kitap.
Sonuç'tan sonra Matematiğin İlacı gereksiz olmaz mı hocam? O kitap çünkü cidden baya kolay daha orta seviye kitaplara geçilebilir.

@Sapphire1525 kolay yeni nesil soruları öğretiyor. Yeni nesil soruları pratik etmek adına bence alınabilir, zararının olacağını düşünmüyorum.

Karekök Matematik 0 alabilirsin veya aşırı klasiklerden Antrenmanlarla Matematik alabilirsin bunlardan herhangi birini çözmeye karar verdiğinde gün gün konu başlıklarına bakıp çeşitli kanallardan ya da kaynaklardan takip etmeni tavsiye ederim ve sana tavsiyem 11. sınıf konusu olan ikinci dereceden denklemlerin grafiği olan parabole gelene kadar vaktinin olduğunu varsay. Kanal önerisi vermem gerekirse Mert Hoca ciddi manada en iyi matematik anlatan kanallardan biri, Eyüp b. Matematik Geometri'de keza bayağı iyi anlatıyor, Tunç Kurt da aynı şekil. Geometri içinse Birey A Geometri soru bankasını öneririm sonrasında Birey B gibi orta düzey dozunda bir kaynağa geçmen iyi olur. Problemler, TYT'nin en kritik noktası bunun için de Antrenman Yayınları'nın "hiç problem değil" kitabını öneririm ve ekstra olarak söyleyeyim basit kaynak çözdükten sonra ve problemlerden herhangi bir basit kaynak çözdükten sonra 345 TYT matematik alın o da bittikten sonra Bilgi Sarmal problemleri kesinlikle öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı