Sıfırdan Tofaş dizmenin maliyeti nedir?

Yapılacak işler:
Kaporta, Boya, Döşeme, Motor, Alt takımlar, Elektrik aksam. (Başka da çıkabilir sonradan)Sanayi'de her iş için ayrı bir usta var. Her işi birine bırakırsan unutulan olabilir. Kendin tek tek sırayla teslim edip anlaşmalısın.

İçine ses sistemi koyup, cıs tak cıs tak diye etrafda dolanıp kendine küfrettirme de. O şekilde dolaşan bir çok arkadaşın sülalesine selamlarını iletiyorum çünkü ben.

Hocam orijinal Tofaş bile ilk kazada ikiye bölünüyor. Bir de toplama yaparsan ne senin ne arabanın parçasını bulamazlar. Uzak dur o metal tabuttan.

İçine ses sistemi koyup, cıs tak cıs tak diye etrafda dolanıp kendine küfrettirme de. O şekilde dolaşan birçok arkadaşın sülalesine selamlarını iletiyorum çünkü ben.

Yook hocam ben öyle sevmem hoşlanmam ben klasik olacak ama şöyle bakınca güzel gözükecek.

Trafiğe çıkıp canınızı tehlikeye atmayın.

Çıkamam zaten yaşım yetmiyor bir de bizim arabamız Tofaş değil🙂

Ben saygıdan eğilen kimseyi görmedim açıkçası.

İnternette görüyorum TikTok, ta.

Araba almayacağım öyle bir düşündüm sadece hem yaşım yetmez.
Tofaş hayranı fazla hatta has birisini bulursan ev parası bile veren var. Ancak Tofaş abartıldığı kadar ünlü ve iyi bir araba değil. Üstüne demlik düşse ikiye bölünür. Modifiyesine değmeyecek kadar fazla para gider. Tofaş baş eğen adam varsa onlar bütçesi olmayan veya milyonda bir gelen deli, has fanlardır. Tofaş hiçbir zaman iyi bir araba olamadı. Saygı görüyorsa eski kitlesi tarafından gören bir araba.

Tofaş hayranı fazla hatta has birisini bulursan ev parası bile veren var. Ancak Tofaş abartıldığı kadar ünlü ve iyi bir araba değil. Üstüne demlik düşse ikiye bölünür. Modifiyesine değmeyecek kadar fazla para gider. Tofaş baş eğen adam varsa onlar bütçesi olmayan veya milyonda bir gelen deli, has fanlardır. Tofaş hiçbir zaman iyi bir araba olamadı. Saygı görüyorsa eski kitlesi tarafından gören bir araba.

Sokakta çok fazla modifiyeli Tofaş görüyorum bende acaba iç dış tamir, modifiye ne kadar eder diye düşündüm🤔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı