XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
O zaman hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Benim ilk arabam tofaştı.![]()
Hocammm ben ne diyorum
O zaman hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Benim ilk arabam tofaştı.![]()
Neon, renkli farlar falan fazla tutmayan modifiyeler. Çoğunlukla tofaşlar da neon gibi modifiyeler oluyor. Veya eğik oluyorlar. Gördüğünüz tofaşlar büyük ihtimalle bunlar. Ben hayatım boyunca bunlar dışında hiç farklı modifiye kullanan tofaş görmedim. Hep sabit.Sokakta çok fazla modifiyeli Tofaş görüyorum bende acaba iç dış tamir, modifiye ne kadar eder diye düşündüm![]()
Tenekeyi güzel göstermek, deveye hendek atlatmak gibi. 800.000TL'yi bulur, iyi bir şey olsun dersen.
Yürüyeni ne de en fazla 3500 4 bin lira harcarsın.İyi geceler sevgili dostlar. İyi kötü çalışan garajda yatan bir Tofaş düşünün her şeyi ile dört dörtlük modifiye etmenin maliyeti ne kadardır? İçinde her şey var.
Motor değiştirsen, koltukları yeniletsen, hayalet gösterge taktıran, direksiyonu değiştirsen, camları yeniletsen, Akıllı teyp taktıran, arkaya 2 player atsan, kapıları yeniletsen, jantları değiştirsen...Sallama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.