Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum konuyla alakasız ama ÖSYM sınavı hakkında birkaç sorum olacak Ti sorularımı özelden etmek amacıyla Instagram adresinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum konuyla alakasız ama ÖSYM sınavı hakkında birkaç sorum olacak Ti sorularımı özelden etmek amacıyla Instagram adresinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Hocam zaten tyt mat çalışacaksınız onun içinde problem ve giriş konuları halletseniz 15 20 arası bir netiniz olur. Sıkı çalışmalyla en geç 2 3 haftada halledeceğinizi düşünüyorum ama kesin bi sıralama planı veya kaç netiniz var konu eksiklerinizi neler bilmediğim için kesin konuşup sizi gazlamam yanlış olur.
Konu oluşturup beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.
Hocam zaten TYT mat çalışacaksınız onun içinde problem ve giriş konuları halletseniz 15 20 arası bir netiniz olur. Sıkı çalışmalyla en geç 2 3 haftada halledeceğinizi düşünüyorum ama kesin bir sıralama planı veya kaç netiniz var konu eksiklerinizi neler bilmediğim için kesin konuşup sizi gazlamam yanlış olur.
Hocam zaten TYT mat çalışacaksınız onun içinde problem ve giriş konuları halletseniz 15 20 arası bir netiniz olur. Sıkı çalışmalyla en geç 2 3 haftada halledeceğinizi düşünüyorum ama kesin bir sıralama planı veya kaç netiniz var konu eksiklerinizi neler bilmediğim için kesin konuşup sizi gazlamam yanlış olur.
Hocam ben sıfırım 8. sınıfı okumadım bile liseyi açıktan bitirdim pandemiden dolayı ve tarih okumak istiyorum güzel bir üniversitede bir yıl yeterli bir süre midir sizce.