Sıfırdan TYT AYT sıkı çalışma ile ne kadar süre sonra biter?

Hocam istediğiniz bölümün netleri, sıralamaları nasıl ve gerçekten mi sıfır denemede falan kaç net geliyor ona göre bi yol izlemek lazım.

Hocam istediğiniz bölümün netleri, sıralamaları nasıl ve gerçekten mi sıfır denemede falan kaç net geliyor ona göre bir yol izlemek lazım.

Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum konuyla alakasız ama ÖSYM sınavı hakkında birkaç sorum olacak Ti sorularımı özelden etmek amacıyla Instagram adresinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim:)

Hocam istediğiniz bölümün netleri, sıralamaları nasıl ve gerçekten mi sıfır denemede falan kaç net geliyor ona göre bir yol izlemek lazım.

Hocam şöyle yeni niyetlendim zaten hiç denemedim kendimi ama bayağı sıfırım yani sözel derslerde değil de sayısal derseler de sıfırım diyebilirim.

Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum konuyla alakasız ama ÖSYM sınavı hakkında birkaç sorum olacak Ti sorularımı özelden etmek amacıyla Instagram adresinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim:)
Konu oluşturup beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.

Hocam şöyle yeni niyetlendim zaten hiç denemedim kendimi ama bayağı sıfırım yani sözel derslerde değil de sayısal derseler de sıfırım diyebilirim.
Hocam zaten tyt mat çalışacaksınız onun içinde problem ve giriş konuları halletseniz 15 20 arası bir netiniz olur. Sıkı çalışmalyla en geç 2 3 haftada halledeceğinizi düşünüyorum ama kesin bi sıralama planı veya kaç netiniz var konu eksiklerinizi neler bilmediğim için kesin konuşup sizi gazlamam yanlış olur.

Son düzenleme:

Hocam zaten TYT mat çalışacaksınız onun içinde problem ve giriş konuları halletseniz 15 20 arası bir netiniz olur. Sıkı çalışmalyla en geç 2 3 haftada halledeceğinizi düşünüyorum ama kesin bir sıralama planı veya kaç netiniz var konu eksiklerinizi neler bilmediğim için kesin konuşup sizi gazlamam yanlış olur.

Hocam zaten TYT mat çalışacaksınız onun içinde problem ve giriş konuları halletseniz 15 20 arası bir netiniz olur. Sıkı çalışmalyla en geç 2 3 haftada halledeceğinizi düşünüyorum ama kesin bir sıralama planı veya kaç netiniz var konu eksiklerinizi neler bilmediğim için kesin konuşup sizi gazlamam yanlış olur.

Hocam ben sıfırım 8. sınıfı okumadım bile liseyi açıktan bitirdim pandemiden dolayı ve tarih okumak istiyorum güzel bir üniversitede bir yıl yeterli bir süre midir sizce.

1 yıl derken bu yıl mı önümüzdeki yıl için mi. Önümüzdeki yılsa kesinlikle yeter ama bu yılki sınaav için diyorsanız iyi bir ünide zor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı