Sıfırdan TYT matematik nasıl çalışılmalı?

277662

Kilopat
Makaleler
5
Hedefim 15 ila 20 net arasında. Şu an 2 net falan bile yapamıyorum, temelin baş harfi bile yok. Emek verdiğimde başarabileceğime inanıyorum. YouTube kanalı, test kaynağı vesaire önerebilir misiniz? Tecrübe dinlemekte iyi olurdu.

Toplama çıkarma ile başlayan kaynak kitapları ile başlayabilirsin hocam. YouTube içinde bir kaç hocanın videolarını izle biraz zaman ayırıp. Anladığın hangisi ise ondan devam et.

Hocam antrenmanlarla matematik veya aktif matematik alabilirsin temel için ben antrenmanlar mat aldım daha detaylı almak için fakat fiyatı biraz tuzlu artı olarak ikinci kitabı alman gerek. Aktif matematik tek kitapta anlatıyor ama çok da sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum temelinde az biraz bir şeyler oluşturunca sonrasında kolay seviye TYT kamp kitabı alıp temelini tam oturtmaya çalışabilirsin. Benim düşüncem böyle hocam karar senin umarım halledersin bende şu an böyle yapıyorum bu arada benim de YKS senem.

20 net hiç çalışmadan da yapılır, biraz soru veya deneme çözsen otomatik hallolur.

20 net hiç çalışmadan da yapılır, biraz soru veya deneme çözsen otomatik hallolur.

Hocam temeli olmayan biri için çok zor 20 net bende öyleydim konuyu bilmiyorsan dersle alakan yoksa denemedeki sorular hiç anlamadığın bir dili zorla anlamaya çalışmak gibi olur.

Hocam temeli olmayan biri için çok zor 20 net bende öyleydim konuyu bilmiyorsan dersle alakan yoksa denemedeki sorular hiç anlamadığın bir dili zorla anlamaya çalışmak gibi olur.
Öyle diyorsanız öyledir hocam, bilemiyorum, ben yaşamadım öyle bir durum.

Cevaplarınız için teşekkürler.

İlk olarak bunu
İkincil olarak bunu
Bitirirsem sizce iyi midir? Yine aynı hocadan 1-2 tane test kitabı alıp üzerine denemeler çözsem?

İyi vakit ayırınca yapabileceğime inanıyorum, ortaokuldayken yahut lisedeyken hocalar azarlamaktan başka bir şey bilmediği için matematiğe karşı bir önyargı oluşturmuşum gibi hissediyorum.

Bunları yapman bile yeter 15-20 net için.

Halledilir hocam bende öyle hallettim vakit ayırıp yapamayacağın şey yoktur başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…