Hedefim 15 ila 20 net arasında. Şu an 2 net falan bile yapamıyorum, temelin baş harfi bile yok. Emek verdiğimde başarabileceğime inanıyorum. YouTube kanalı, test kaynağı vesaire önerebilir misiniz? Tecrübe dinlemekte iyi olurdu.
20 net hiç çalışmadan da yapılır, biraz soru veya deneme çözsen otomatik hallolur.Hedefim 15 ila 20 net arasında. Şu an 2 net falan bile yapamıyorum, temelin baş harfi bile yok. Emek verdiğimde başarabileceğime inanıyorum. YouTube kanalı, test kaynağı vesaire önerebilir misiniz? Tecrübe dinlemekte iyi olurdu.
20 net hiç çalışmadan da yapılır, biraz soru veya deneme çözsen otomatik hallolur.
Öyle diyorsanız öyledir hocam, bilemiyorum, ben yaşamadım öyle bir durum.Hocam temeli olmayan biri için çok zor 20 net bende öyleydim konuyu bilmiyorsan dersle alakan yoksa denemedeki sorular hiç anlamadığın bir dili zorla anlamaya çalışmak gibi olur.
Bunları yapman bile yeter 15-20 net için.Cevaplarınız için teşekkürler.
İlk olarak bunu
İkincil olarak bunu
Bitirirsem sizce iyi midir? Yine aynı hocadan 1-2 tane test kitabı alıp üzerine denemeler çözsem?
İyi vakit ayırınca yapabileceğime inanıyorum, ortaokuldayken yahut lisedeyken hocalar azarlamaktan başka bir şey bilmediği için matematiğe karşı bir önyargı oluşturmuşum gibi hissediyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.
İlk olarak bunu
İkincil olarak bunu
Bitirirsem sizce iyi midir? Yine aynı hocadan 1-2 tane test kitabı alıp üzerine denemeler çözsem?
İyi vakit ayırınca yapabileceğime inanıyorum, ortaokuldayken yahut lisedeyken hocalar azarlamaktan başka bir şey bilmediği için matematiğe karşı bir ön yargı oluşturmuşum gibi hissediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.