Sıfırdan Windows 10 kurulumu

Aykut Usta

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Herkese merhaba. Öncelikle iyi sosyaller. ASUS marka laptopumda yazılımsal sıkıntılar olmaya başladı. Ben de içerisindeki tüm dosyaları (Windows10 dahil) silerek sıfırdan Windows 10 kurulumu yapmak istiyorum ancak bir hata yaparak bilgisayarı kullanılmaz hale getirmekten korkuyorum. Bu konularda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Senden de yardım bekliyorum @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ISO dosyasını indirin. Windows 10 2004 öneririm.

ISO'yu Rufus ile bu rehberden faydalanarak USB belleğe yazdırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulumu yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format atarken disk biçimlendirme bölümünden diski biçimlendirin. Windows'u kurmak istediğiniz diski seçerek ilerleyin. Silmek istemediğiniz dosyalarınız var mı? Kaç diskiniz var?

Peki ben C'yi biçimlendir yaptıktan sonra tahminimce bilgisayar tık diye kapanacak. Bunun bir zararı olmaz değil mi bilgisayara?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı